Dr. Mihaela Leventer Gala Capital 2021

Doamna Dr. Mihaela Leventer este laureata unuia dintre cele mai importante evenimente mediatice din această toamnă. Revista Capital a desemnat-o pe fondatoarea Dr. Leventer Center femeia anului în medicina românească în cadrul galei de lansare a ediției 2021 a revistei ”Top 100 de femei de succes din România”.

Este medicul care a adus tehnologia de ultimă oră Mohs în România pentru a trata pacienții care suferă de cancer de piele. Este primul medic român acreditat de către ASDS (Academia Americană de Dermatochirurgie) si împreună cu Dr. Leventer Centre în primele două centre acreditate la nivel European, în procedura MOHS si în pregătirea următoarelor generații de medici pentru această tehnică”, au argumentat reprezentanții revistei Capital alegerea făcută. Citește întregul material aici!

Redacția revistei Capital, care are o apariție continuă pe piața românească de 29 de ani, a premiat-o pe Dr. Mihaela Leventer pentru cele peste trei decenii dedicate tratării afecțiunilor pielii.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online