Cancerul de piele, de la autoexaminare la tratament

Poartă-ți de grijă, stai fără grijă.

Specialiștii în sănătatea pielii de la Dr. Leventer Centre vă oferă toate informațiile necesare pentru depistarea precoce, prin autoexaminare sau printr-un screening dermatologic de rutină, a cancerului de piele, în toate formele sale.

 

Cancerul de piele nu doare, nu are simptome precum durerea, care să atragă atenția, însă este la fel de real și de periculos ca orice alt tip de cancer. Depistat la timp, în stadii primare, poate fi vindecat. Poate fi prevenit, prin îngrijirea corectă a pielii împotriva razelor UV și prin controale periodice de piele, mai ales în cazul persoanelor cu grad ridicat de risc. Este important să știi cum să-ți tratezi pielea, cum să o îngrijești și cum să-i monitorizezi starea de sănătate, pentru a evita un cancer de piele.

Ce vei afla din e-book?

Informația și educația medicală în privința propriei sănătăți și stări de bine pot să facă diferența între a fi bolnav sau nu, mai ales în cazul cancerului de piele, care poate fi ușor ignorat, putând fi considerat doar o aluniță sau o bubiță de pe piele.

 

1. Principalele cauze de apariție sunt expunerea în exces la soare și bronzul artificial;

2. O aluniță devine cancerigenă când își modifică proprietățile ( regula ABCDE);

3. Melanomul malign este cea mai agresivă formă de cancer de piele;

4. Depistat la timp, cancerul de piele poate fi vindecat.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Programare online