Avene_Redimensionare Banner Institutional_AB_05.03.2021

Despre Eau Thermale Avene

Laboratoarele Dermatologice Avène au fost înființate în 1990, odată cu renovarea Centrului de Hidroterapie din orașul Avène, situat pe valea Orb. Încă de la început, misiunea brandului Avène a constat în crearea unor produse cosmetice calmante și anti-iritante, bazate pe formule și tehnologii inovatoare, destinate tuturor tipurilor de piele. 

Produsul cel mai cunoscut și utilizat al brandului este Apa Termală Avène, creată pe baza unei moșteniri biologice și minerale unice, demonstrată în peste 150 de studii științifice. 

În oferta de produse Eau Thermale Avène se regăsesc produse de uz zilnic, dar și  game speciale, ce se adresează diverselor patologii ale pielii întâlnite la adult, dar și la copil sau la nou-născut.  

De ce ne-am unit forțele cu Eau Thermale Avene

Eau Thermale Avène este un brand recunoscut la nivel global și lider de piață în zona de produse dermatocosmetice în România. 

Atât Eau Thermale Avène cât și Dr. Leventer Centre au ca preocupare principală sănătatea pielii. Prin combinarea expertizei medicale asupra afecțiunilor dermatologice și produselor de îngrijire necesare fiecărui tip de piele sau afecțiuni, scopul de a aduce îngrijiri cât mai complete pacientului dermatologic din România este mai ușor de atins.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online