emc-banner

Despre Enayati Medical City

Enayati Medical Center este primul oraș medical din România, un spital care îmbină un centru integrat de oncologie și recuperare cu un centru de îngrijire pentru vârstnici.

Ansamblul de spitale în care constă Enayati Medical Center are o capacitate de 300 de paturi, cabinete de imagistică, de radioterapie, de medicină nucleară, de PET CT, săli de operație, 18 paturi ATI, un centru de recuperare și fizioterapie și 60 de cabinete care acoperă toate specialitățile medicale. 

Misiunea Enayati Medical Center este aceea de a oferi cele mai bune soluții bolnavilor oncologi și vârstnicilor, prin adunarea la un loc a elitei medicale din mai multe specialități. 

Un centru dedicat persoanelor în vârstă este mai mult decât necesar la momentul actual, ținând cont de trendul mondial la care se raliază și România, de îmbătrânire a populației. Centrul de îngrijire premium pentru seniori dispune de peste 100 de paturi, îngrijirea acestora având loc în două clădiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite tipuri de nevoi.

De ce ne-am unit forțele cu Enayati Medical City

Parteneriatul strategic cu Enayati Medical City aduce în folosul pacientului expertiza medicală de top în serviciul integrat de dermaoncologie (un singur loc în care își poate diagnostica și trata problema oncologică) și oferă oportunitatea accesării unor servicii medicale încă nișate, precum Îngrijirea Vârstnicilor. În același timp, parteneriatul oferă medicilor oportunitatea de educație și acces la bune practici în folosul comunității medicale, dar a pacientului.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.

Titlu

Some example content. Start Editing Here.
Programare online