Dr Mihaela Leventer

Mesajul fondatorului

Mă adresez dumneavoastră în primul rând în calitate de medic dermatolog cu o carieră de 30 de ani dedicată sănătăţii pielii. Cunosc bine problemele sistemului sanitar românesc, lipsa datelor statistice, lipsa protocoalelor de lucru implementate la nivel international, lipsa informării corecte a pacienţilor şi doresc din tot sufletul să ajut la îmbunătăţireaacestuia cu şanse mai bune pentru pacienţilor noştri.

Anul acesta am consultat şi tratat 360 cancere cutanate, majoritatea dintre ele depistate în faze avansate de evoluţie, unele cu risc vital pentru pacienţi. Am dat o şansă de viată fără cancer de piele la 175  pacienţi cu carcinoame cutanate operate, în clinica pe care o conduc, prin cea mai performantă procedură de lucru, metoda Mohs, considerată “ gold standard” în SUA şi vestul Europei. 

 Încheiem anul 2016 cu un prim succes în campania de conștientizare a cancerului de piele.

Am investit în cercetare și comunicare timp de 5 luni, ca să înțelegem ce știu românii despre cancerul de piele și să demarăm informarea lor.

Trei cifre sunt extrem de importante pentru noi:

Peste 90% dintre români nu înțeleg noțiunile fundamentale și nu iau măsuri.

Așa că…

Am atins 3 milioane de persoane prin campania pluri-canal pe care o derulăm în continuare. Ne concentrăm asupra carcinomului cutanat, o boală pe care o putem vindeca, prin tehnici moderne de intervenție asistată histopatologic, în timp real. Cu o rată de succes de peste 99%.

Am demonstrat, în această perioadă scurtă că avem capacitatea să comunicăm eficient cu semenii noștri. Şi pentru că dialogul nu este între produs și consumatori, ci între oamenii care intenționează mai binele celorlalți, pe de o parte, și cei care îl primesc, pe de altă parte, vă invităm să vă alăturați Fundaţiei Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii  în etapa următoare, din anul 2017, a campaniei Citește Pielea.

Dorim să învățăm soțiile și mamele să se uite cu alți ochi la pielea celor pe care îi iubesc. Sperăm să corijăm comportamentele care duc la prezentarea pacienților la medic doar în stadiile avansate, mutilante sau fatale ale bolii. Dorim să operăm pro bono, cât mai mulți pacienți afectați de carcinom, care nu au acces la o soluție avansată.

Pentru că oamenii contează.

Contăm pe dumneavoastră.

Cu prietenie, 

Mihaela Leventer

Președinte, Fundația Dr. Leventer pentru Sănătatea Pielii

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online