barbati #skinbarea episod 1

“Fundația Dr. Leventer pentru sănătatea pielii ” demarează o campanie de educare și informare corectă a românilor, cu scopul de a îmbunătăți sistemul de sănătate din țară și de a crește nivelul de conștientizare pe anumite afecțiuni ale pielii, care în Occident și SUA sunt tratate cu succes în stadii incipiente, în timp ce în România ele pot deveni, deseori, mutilante sau fatale. Urmăriți #SKINbarea – Episodul 1: Nici nu știu ce e!.


Forma sub care prezentăm această campanie este un serial format din 6 episoade inspirate din realitatea medicală din România, fricile, temerile și superstițiile cu care se confruntă orice pacient care ajunge la medicul dermatolog. Florin Călinescu a decis să joace în această mini-serie educativă pentru că a fost diagnosticat cu cancer de piele, a trecut prin experiența de pacient la Centrul Dr. Leventer unde a fost tratat și vindecat, dar a considerat necesar ca alți români care ajung în această situație pot învăța din lecția pe care el a trăit-o pe propria piele. #SKINbarea – Episodul 1: Nici nu știu ce e! a fost doar primul pas.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online