barbati #skinbarea episod 4

„Mie nu mi se poate întâmpla” este una dintre cele mai comune scuze pe care oamenii o folosesc atunci când trebuie să se gândească la sănătatea pielii. #SKINbarea – Episodul 4: Universul mă iubește, urmărește acest episod și convinge-te.

Deși bolile de piele se numără printre cele mai frecvente probleme de sănătate și afectează, în orice moment, aproape 900 de milioane de oameni din lume. Aceleași cinci afecțiuni comune reprezintă peste 80% din toate bolile de piele din lume, conform OMS.


“Dermatologul studiază cinci ani pentru a putea discerne între peste 3000 de diagnostice exprimate prin 5 feluri de bube pe piele. Nu avem foarte multe fenomene locale pe care le observăm, trebuie doar să știm să le corelăm, să le interpretăm și să ridicăm suspiciune și, atunci când argumentele noastre clinice nu sunt suficiente se trece la analiza pielii, adică biopsie, nu cu gândul neapărat la cancer, ci pentru a discerne între diverse afecțiuni care se pot manifesta la fel.” – susține dr. Mihaela Leventer, medic dermatolog.

Un screening al pielii oferă o oportunitate de a examina persoanele și de a identifica multiple afecțiuni într-o singură vizită la medicul dermatolog. O abordare integrată în comunități, în școli sau în cabinete medicale poate reduce costurile și întârzierile în diagnosticare, dar ajută și la promovarea sănătății pielii pentru toți.  Toate aceste lucruri se regăsesc în #SKINbarea – Episodul 4: Universul mă iubește.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online