look fresh

Un nou look pentru 2014

Orice inceput de an este un motiv perfect pentru a ne pune ordine in viata si a ne stabili câteva obiective pentru urmatoarea perioada. Iar pentru ca, cel putin in cazul doamnelor, starea de spirit din urmatoarea perioada va fi in strânsa legatura cu aspectul fizicului, este cel mai bun moment sa va faceti cadou câteva clipe de rasfat care sa va imbunatateasca sanatatea pielii, implicit aspectul acesteia si, odata cu asta, starea de spirit. Cadouri ideale pentru noi insine si pentru femeile din jurul nostru sunt tratamentele cosmetice personalizate, in functie de tipologia pielii fiecareia dintre noi. Fie ca optati pentru o schimbare radicala de look (make-over), fie ca preferati tratamente si proceduri de intretinere, cu efecte subtile, in perioada sarbatorilor de iarna pielea dumnavoastra are nevoie mai mare de ingrijire suplimentara din cauza cresterii factorilor de stres aferenti acestei perioade agitate, dar si a celor externi cum sunt frigul sau vântul. Cearcanele, in prim-plan Aspectul ochilor poate influenta radical aspectul general al fetei: ochii rosii, cu pleoapele umflate, pungile de sub ochi sau cearcanele vinetii sunt mult mai frecvente in perioada nsezonului rece, sunt simptome ale starii de sanatate a organismului si mai ales a pielii si sunt dificil de acoperit prin tehnici de machiaj. De aceea este important sa evitam tratamentele babesti si sa apelam la consultul unui specialist ce poate stabili cu certitudine care sunt cauzele problemelor din jurul ochilor si cea mai buna metoda de tratament pentru fiecare caz in parte. Aproape toate procedurile anti-cearcane efectuate in cadrul Clinicii Dr. Leventer sunt neinvazive si eficiente, datorita imbinarii expertizei echipei de medici, cu o vasta experienta in domeniu, si tehnologiilor noi si produselor folosite in cadrul acestor tratamente. Citește în continuare pentru a afla ceea ce trebuie să faci pentru un nou look pentru 2014.

Rejuvenarea ochilor
Astfel, santul sau depresiunea vizibila pe piele este de fapt o regiune anatomica aparte, adica locul in care se observa conturul osos al orbitei. Culoarea maronie sau vinetie de care se plâng multe dintre femei este determinata de faptul ca pe suprafata osoasa de jur imprejurul ochiului exista fibre musculare foarte bine vascularizate a caror culoare transpare prin pielea foarte subtire caracteristica acestei regiuni. Uneori se formeaza mici depozite de pigment maroniu care apar la nivelul pielii corespunzatoare cearcanelor si acestea pot sa fie cu mult diminuate prin tratament laser. In tratamentele de rejuvenare a zonei ochilor este suficient sa umplem sau sa estompam santul sau depresiunea anatomica prin injectarea de Acid Hialuronic fluid sub piele, pe suprafata osoasa.

Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului, care are capacitatea de a atrage apa in locul unde este prezent, astfel explicându-se mecanismul prin care putem obtine corectia diverselor 137depresiuni anatomice. Procedura se efectueaza in anestezie locala, dureaza aproximativ 20 de minute si este usor de tolerat. In general nu ne propunem sa corectam complet cearcanul, ci ne dorim sa injectam cantitati mici de substanta care sa poata fi completate ulterior si care sa nu determine o perioada de recuperare semnificativa.

Tratamente anti-imbatranire de ultima ora pentru un nou look pentru 2014
Tratamente eficiente si sigure sunt toxina botulinica si acidul hialuronic, de data aceasta utilizat in forme mai dense sau mai compacte. Injectarea de toxina botulinica in tratamentele cosmetice este binecunoscuta, iar utilizarea diverselor produse care contin aceasta substanta a crescut exponential in ultimii ani. Tratamentul dureaza câteva minute, efectele devin vizibile dupa 5-10 zile si dureaza 4-6 luni, in functie de zona injectata, cantitatea folosita si caracteristicile miscarii musculare ale persoanei injectate. Acidul hialuronic isi gaseste indicatii in zone anatomice relativ diferite fata de toxina botulinica, de aceea utilizarea acestor produse este complementara si binevenita. In functie de greutatea acestuia, poate fi utilizat pentru corectia ridurilor fine, in injectii superficiale repetate lunar in 2-4 sedinte. In procedurile de corectare a santurilor mai adanci, utilizam o forma mai densa de acid hialuronic pe care o plasam mai adanc in piele, care va conferi suport local si va impiedica accentuarea ridului respectiv.

Trebuie sa stii pentru a avea un nou look pentru 2014

Atunci când ne dorim sa corectam culoarea maronie a pielii din zona de cearcan, examinarea medicala este foarte importanta pentru ca exista anumite aspecte care nu pot fi influentate. Daca exista pigment in piele, de exemplu, poate fi dispersat prin tratament laser. Imbunatatirea aspectului se obtine treptat, in mai multe sedinte care se spatiaza de obicei la 6 saptamâni. Imediat dupa sedinta, culoarea are tendinta sa se accentueze pentru cateva zile, iar acest aspect trebuie explicat pacientelor asa incat sa nu starnim emotii inutile.

Liftingul lichid
Datorita restrictiilor financiare si de timp, din ce in ce mai multe femei apeleaza la liftingul lichid. In centrul Dr.Le venter, medicii recomanda amanarea interventiilor chirurgicale prin injectarea de produse care dau volum fetei. Si in acest domeniu, optiunile medicilor se indreapta catre produse cu acid hialuronic, desi exista si alte substante a caror injectare este sigura si care au efecte vizibile si comparabile. Tratamentele de acest fel presupun introducerea profunda a produsului in compartimente anatomice preformate care impiedica migrarea si ofera suport si consistenta efectului. Putem influenta semnificativ aspectul pometilor, al zonelor deprimate din jurul gurii sau din regiunea tâmplelor, cu perioada minima de recuperare si efect care dureaza 9-12 luni. Pentru un aspect vizibil imbunatatit, de obicei injectam mai multe forme de acid hialuronic si in combinatie cu toxina botulinica.

La Centrul Dr. Leventer putem adresa cele mai variate probleme cutanate in modalitati variate si individualizate. Cele mai multe tratamente sunt adecvate persoanelor active si nu presupun perioade de recuperare mari sau costuri inaccesibile. Cel mai important lucru este ca medicul sa inteleaga asteptarile celor care ii cer sfatul, sa explice beneficiile si limitele fiecarui tratament asa incât alegerea interventiilor ulterioare sa fie naturala, logica si sa ofere satisfactie atât pacientului, cât si celui care efectueaza procedura respectiva. Fiecare dintre noi meritam sa ne bucuram de sanatate, frumusete, si o stare de spirit pe masura, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, una dintre cele mai festive perioade de peste an. Apelează la specialiștii noștri pentru a afla ce trebuie să faci pentru a avea un nou look pentru 2014.

Sursa: Doctorul meu

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online