unde de soc celulita

In combaterea celulitei nu exista solutii salvatoare, ci este nevoie de schimbarea stilului de viata si tratamente sustinute – consecvente. Astfel, dieta, sportul, cremele si masajele anticelulitice trebuie combinate cu cele mai recente tehnologii, precum folosirea undelor de soc, pentru un efect de durata. Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre undele de șoc în tratarea celulitei.

Celulita afecteaza pana la 90% dintre femei, cele mai vulnerabile zone fiind coapsele si bratele. La nivelul acestora, undele de soc aplicate asupra celulelor adipoase duc la compactarea structurii cutanate.

Chiar si pachetele adipoase mai voluminoase ca aripioarele de pe solduri, genunchii prea rotunzi, gleznele si bratele prea groase pot fi remodelate nechirurgical, cu ajutorul aparatului cu unde de soc Duolith.

Undele de soc (Duolith) sau lipoliza cu ultrasunete produc o spargere a adipocitelor fara sa fie lezata pielea. Aparatul, cel mai modern in tratamentul medical al pachetelor adipoase, produce o adevarata remodelare corporala. Pentru obtinerea efectului dorit sunt recomandate trei sedinte pe saptamana, timp de o luna. Tratamentul este complet nedureros.

Ce este celulita?

Celulita nu este o boala, ci o caracteristica a adipozitatii sexului frumos, 80 – 90% dintre femei dezvoltand acest defect al pielii si tesutului subcutanat. Se pare ca celulita este o caracteristica de rasa, femeile albe, mai ales cele din bazinul mediteranean dezvoltand acest defect de netezime cutanata, spre deosebire de femeile nordice sau africane.

Celulita apare din adolescent, odata cu modificarile hormonale specifice varstei, urmate de cresterea rapida a dimensiunilor corporale. Peretii fibrosi inextensibili care separa micile depozite de grasime tensioneaza inegal suprafata pielii, dandu-i aspectul capitonat de saltea sau coaja de portocala.

Mult timp s-a crezut ca celulita este agravata de perturbari ale microcirculatiei, incetinirea metabolismului, depuneri de toxine in piele, dar azi se stie cu certitudine ca celulita la femei face parte din anatomie, barbatii si doar un procent mic de norocoase cu constitutie androgina fiind singurii care nu o prezinta. Modificarile hormonale de sarcina, ingrasarea rapida, precum si dezvoltarea fatului care comprima vasele din bazin perturba circulatia venoasa si pot agrava aspectul de piele capitonata. Apelează la undele de șoc în tratarea celulitei.

Mai multe detalii despre tratamentul celulitei aici

Prezentare video Accent Duolith

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online