sculptra

„Volumetrie facială cu Sculptra” reprezinta cel mai nou concept in ceea ce priveste corectia estetica a fetei. Daca pana in urma cu cativa ani procedura de corectie cea mai folosita era injectarea de toxina botulinica sau substante de umplere, in ultimul timp pacientii isi doresc atat o corectie a suprafetei cutanate (riduri, textura, culoare) cat si a conturului fetei.

Studiile anatomice recente au evidentiat faptul ca in procesul de imbatranire sunt implicate atat pielea care sufera predominant datorita radiatiei solare, fumatului si a altor factori externi, cat si structurile profunce. Astfel, se observa o alunecare a pachetelor adipoase, ceea ce creeaza aspectul de obraji cazuti si o scadere a tonusului structurilor de rezistenta care separa aceste structuri. In plus, au fost observate modificari inclusiv la nivelul reliefurilor osoase, toate acestea contribuind la aspectul general al unei fete imbatranite.

Cea mai noua procedura de corectie volumetrica si cea care ofera rezultate pe timp indelungat fara riscul unor efecte secundare importante este reprezentata de tratamentul cu Sculptra (acid poli-L-lactic).

Sculptra este o suspensie sterila de acid poli-L-lactic. Acidul poli-L-lactic este un polimer sintetic biocompatibil ( nu dauneaza organismului), biodegradabil ( distrus sau metabolizat de organism), din familia alfa-hidroxi-acizilor (acizi din fructe) care este utilizat in medicina de multi ani in materialele de sutura resorbabile si nu necesita pretestare pentru alergie la nivelul dermului. Sculptra se injecteaza in dermul profund sau stratul subcutanat si este indicat pentru cresterea volumului anumitor zone, in special pentru corectarea depresiunilor cutanate cum ar fi santurile cutanate, ridurile, pliurile, cicatricile si a semnelor de imbatranire a pielii. Sculptra este, de asemenea, indicat pentru corectarea zonelor de depresiune de volum mare, determinate de pierderea de tesut adipos la nivelul fetei (lipoatrofie).

Pentru a obtine rezultate optime, sunt necesare 3 sedinte separate de volumetrie facială cu Sculptra la interval de 2 luni, urmand ca efectul sa fie intretinut prin sedinte ulterioare, la recomandarea medicului, insa nu mai devreme de un an de la ultima injectare.

Cere o programare la Enayati Medical City

Experții în sănătatea pielii Dr Leventer Centre, acum mai aproape de tine

0722 599 440

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online