camelia șucu

”Am numit această campanie Adevăruri despre frumusețe pentru că frumusețea este relativă. Fiecare dintre noi are definiția proprie dar un singur lucru este cert – cea mai frumoasă ești atunci când te simți bine în pielea ta”, dr. Mihaela Leventer.

„Mama a fost și este o cochetă și mă bucur că mi-a transmis și mie acest mic sâmbure de feminitate. Să îți placă să ai grijă de tine. Am moștenit câteva trucuri de la mama. Renumita miere pe care încă o aplic. Când eram mai mică îmi făceam măști cu miere, gălbenuș de ou, zeamă de lămâie pentru că nu aveam toate posibilitățile de acum. Acum folosesc doar mierea, care la mine este nelipsită, nu în bucătărie, ci în baie”, Camelia Șucu.

Camelia Șucu este una dintre cele mai cunoscute antreprenoare de la noi. Cu o carieră de peste 20 ani și titlul de „cea mai bogată femeie din România” dat de revista Forbes, Camelia Șucu este pentru multe femei un style icon și un mentor de business. Este o femeie puternică și, ca orice femeie puternică, nu se simte amenințată de slăbiciunile sale. Știe că a trăi în perfecțiune este dureros și își îmbrățișează feminitatea, cu toate aspectele ei.

„Sunt responsabilă pentru salariile și destinele multor angajați, dar asta nu înseamnă că nu îmi place să simt că am slăbiciuni. Am momente cand plâng și îmi face bine”, Camelia Șucu.

Recomandarea sa pentru toate femeile este să își caute echilibrul interior, să testeze pe pielea lor doar ceea ce le întreține frumusețea și tinerețea și, cel mai important, să se sfătuiască întotdeauna cu medicul estetician.

„Ca să vezi ce se adaptează tenului tău e bine să întrebi specialistul”, Camelia Șucu.

Nimeni nu știe mai bine ca medicul specialist dermatolog ce e important pentru pielea ta, și ce e potrivit ca tu să te simți bine și încrezătoare. După ce a încercat mai multe tratamente estetice și cosmetice de-a lungul timpului, Camelia Șucu a descoperit exact ce i se potrivește și ce ingredient secret o ajută să se simtă cel mai bine:  fericirea.

„Atunci când sunt cu nepoții nu am timp să îmi dau cu vreun fard, cu un anticearcăn, dar dacă îmi face cineva o poză vede cum luminez”, Camelia Șucu.

Valoarea imaginii în viața unui om și impactul pe care aceasta îl are în societate nu poate fi contestată. Un chip luminos completează o atitudine de succes la întâlnirea cu partenerii sau clienții. Un chip odihnit dă încrederea de care au nevoie cei care urcă pe scenă cu mesaje de transmis. Un chip armonios dă puterea misterului, acel je ne sais quois pe care îl căutăm toți. Condiția este autenticitatea, firescul, naturalețea și echilibrul.

Simte-te bine în pielea ta! Fă o programare.

PROGRAMEAZA-TE SAU SUNA LA 0374 415 744

Camelia Șucu a ales să vorbească despre ceea ce o face frumoasă, atât în spirit cât și la chip, în cadrul seriei video „Adevăruri despre frumusețe”, o campanie manifest pentru frumusețea naturală, care poate fi găsită pe site-ul https://drleventercentre.com/, dar și pe canalele de Facebook și Youtube ale Dr. Leventer Centre.

Acest manifest este un serial web prin care ne-am propus ca, timp de un an, să aflăm de la femei care se simt excelent în pielea lor, cum se raportează la frumusețe, indiferent de vârstă. Fiecare femeie va fi suprinsă în mediul ei, acolo unde și-a setat propriile standarde de frumusețe. Știm cu toții că România este o țară cu femei frumoase. Curentul de estetică venit din industria cinematografică de la Hollywood ar trebui trecut prin filtrul personal al fiecăruia.

Îndemnul nostru este să folosiți orice tehnică pentru a vă pune în valoare trăsăturile proprii și nu pentru a vă standardiza sau transforma. Stând de vorba cu femei care se simt bine în pielea lor, ne-am dat seama că definiția frumuseții nu se rezumă doar la riduri de expresie sau hidratare cu acid hialuronic. Ne-am dorit să creem un loc intim, dedicat femeilor, în care să să discutăm deschis despre frumusețea de a fi femeie, de a fi puternică, de a fi în echilibru cu puterea și vulnerabilitatea sa. Scopul nostru nu este de a opri un curent, ci de a îndemna femeile să se pună cu adevărat în valoare.

Urmărește aici și interviul cu Anamaria Hâncu.

În Luna Femeii, dăruiește-ți tratamentele cosmetice Yon-Ka Paris, brand preferat  de Victoria Beckham, Angelina Jolie, Martha Stewart și Jennifer Lopez, dar și de femei de succes autohtone precum Cristina Bâtlan și Camelia Șucu.

Spune-ne care este adevărul/definiția ta pentru frumusețe, la adresa de email contact@drleventercentre.com

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online