anamaria-hancu

”Am numit această campanie Adevăruri despre frumusețe pentru că frumusețea este relativă. Fiecare dintre noi are definiția proprie dar un singur lucru este cert – cea mai frumoasă ești atunci când te simți bine în pielea ta”, dr. Mihaela Leventer.

„Mă uit la poze cu mine de la 15 sau 20 de ani și mi se pare că, deși atunci eram mai tânără, acum știu să mă pun mai bine în evidență. Poate, pentru mulți, la 15 ani eram mai drăguță. Dar pentru mine, pentru că acum știu ce pot, ce vreau să exprim și cum, mi se pare că asta e vârsta în care arăt mai bine. Și mă refer aici inclusiv pe interior, pentru că am acumulat și experiență de viață. Este vorba despre un pachet, nu doar de elemente disparate. Iar frumusețea este ceea ce se vede la exterior.” –Anamaria Hâncu

INNA, Antonia, Nicoleta Nucă sau Carla’s Dreams sunt doar câțiva dintre artiștii pe care îi promovează Anamaria Hâncu, din poziția sa de Label & Promotion Manager la Global Records. Tot ea este și inițiatoarea mișcării „Let’s Do It, Romania”. Ziua Națională de Curățenie este una dintre cele mai cunoscute inițiative ecologiste din țara noastră. Anamaria Hâncu este ceea ce americanii numesc „doer”. Este o femeie puternică, un om care face. O zi obișnuită din viața sa cuprinde întâlniri cu artiști dar și cu oameni de afaceri, ședințe foto, filmări pe care le supervizează sau în care este actorul principal, deplasări afară din țară, concerte, dar și strângerea gunoaielor sau plantarea de copaci.

Frumusețea și perfecțiunea, pentru Anamaria Hâncu, sunt omniprezente. Publicul se așteaptă ca artiștii să fie impecabili iar rolul ei este să îi prezinte publicului în cea mai bună formă a lor, dar fără a le știrbi autenticitatea. Este regula după care își trăiește și propria viață.

„Setează niște standarde și în mintea mea și, de fiecare dată când privesc un videoclip, de exemplu, de multe ori nu pot să mă bucur de produsul final pentru că mă uit cu super mare atenție la detalii”. –Anamaria Hâncu

Valoarea imaginii în viața unui om și impactul pe care aceasta îl are în societate nu poate fi contestată. Un chip luminos completează o atitudine de succes la întâlnirea cu partenerii sau clienții. Un chip odihnit dă încrederea de care au nevoie cei care urcă pe scenă cu mesaje de transmis. Un chip armonios dă puterea misterului, acel je ne sais quois pe care îl căutăm toți. Condiția este autenticitatea, firescul, naturalețea și echilibrul.

Simte-te bine în pielea ta! Fă o programare.

PROGRAMEAZA-TE SAU SUNA LA 0374 415 744

„Pasul unu și sfatul cel mai important e să fii foarte atentă la tine și la ce ți se potrivește și să nu copiezi doar pentru că e la modă. E foarte bine să ne lăsăm inspirați dar e important să luăm doar ce ni se potrivește.” -Anamaria Hâncu

Anamaria Hâncu a ales să vorbească despre ceea ce o face frumoasă, atât în spirit cât și la chip, în cadrul seriei video „Adevăruri despre frumusețe”, o campanie manifest pentru frumusețea naturală, care poate fi găsită pe site-ul https://drleventercentre.com/, dar și pe canalele de Facebook și Youtube ale Dr. Leventer Centre.

Acest manifest este un serial web prin care ne-am propus ca, timp de un an, să aflăm de la femei care se simt excelent în pielea lor, cum se raportează la frumusețe, indiferent de vârstă. Fiecare femeie va fi suprinsă în mediul ei, acolo unde și-a setat propriile standarde de frumusețe. Știm cu toții că România este o țară cu femei frumoase.

Curentul de estetică venit din industria cinematografică de la Hollywood ar trebui trecut prin filtrul personal al fiecăruia. Îndemnul nostru este să folosiți orice tehnică pentru a vă pune în valoare trăsăturile proprii și nu pentru a vă standardiza sau transforma.

Stând de vorba cu femei care se simt bine în pielea lor, ne-am dat seama că definiția frumuseții nu se rezumă doar la riduri de expresie sau hidratare cu acid hialuronic. Ne-am dorit să creem un loc intim, dedicat femeilor, în care să să discutăm deschis despre frumusețea de a fi femeie, de a fi puternică, de a fi în echilibru cu puterea și vulnerabilitatea sa. Scopul nostru nu este de a opri un curent, ci de a îndemna femeile să se pună cu adevărat în valoare.

Urmărește aici și interviul cu Camelia Șucu.

În Luna Femeii, dăruiește-ți tratamentele cosmetice Yon-Ka Paris, brand preferat de Victoria Beckham, Angelina Jolie, Martha Stewart și Jennifer Lopez, dar și de femei de succes autohtone precum Cristina Bâtlan și Camelia Șucu.

Spune-ne care este adevărul/definiția ta pentru frumusețe, la adresa de email contact@drleventercentre.com

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online