botox

Astăzi vorbim despre botox – toxina care întinerește

Injecțiile cu toxina botulinică împlinesc anul acesta 30 de ani de când au schimbat, la propriu, fața omenirii și au devenit cel mai cunoscut tratament pentru reducerea ridurilor. De la prima pacientă, secretara medicului dermatolog Alastair Carruthers, din Vancouver, tratată de acesta în 1987 și până în prezent, milioane de persoane au apelat la substanța obținută din… “otravă” (bacteria Clostridium botulinum, într-o cantitate diluată, inofensivă) și considerată astăzi cel mai bun și cel mai puțin riscant remediu al ridurilor.

“Astăzi vorbim despre botox – toxina care întinerește. Ridurile de expresie – din jurul ochilor, dintre sprâncene, de pe frunte – nu sunt altceva decât spasme musculare prelungite, iar botoxul produce relaxarea acestor fascicule musculare”, explică experții Dr. Leventer Centre. După înțepătură, în câteva zile, pielea se netezește fără cicatrici, fără anestezie, fără suferință.

Experiența medicului care face tratamentul este foarte importantă pentru obținerea unui rezultat perfect. El desenează punctele de injectare, el stabilește diluția și calculează doza în funcție de puterea mușchiului care trebuie “cumințit”. Așa că riscurile administrării de către neavizați sunt mari. Am văzut cu toții eșecuri răsunătoare ale procedurii.

Sutele de persoane care au plecat mulțumite de rezultat de la #DrLeventerCentre, dovedesc că, aplicată de profesioniști, toxina botulinică are efecte remarcabile.

Cere o programare la Enayati Medical City

Experții în sănătatea pielii Dr Leventer Centre, acum mai aproape de tine

0722 599 440

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online