cabinet-dermatologie

Pielea umană este cel mai mare organ al corpului, care are marele avantaj de a fi  la vedere.

Ea poate fi sediul a peste 3000 de afecțiuni dermatologice și totodată reprezintă oglinda organismului. Un număr mare de afecțiuni interne, sistemice au răsunet clinic asupra pielii înlesnindu-se astfel depistarea lor precoce. 

Dacă ajungi la o ușă pe care scrie “cabinet dermatologie”, înseamnă că te confrunți fie cu una din afecțiunile dermatologice care  țin exclusiv de piele, fie cu o afecțiune sistemică care are și manifestări cutanate. Așadar, o aparent banală problemă de piele poate avea resorturi mult mai complexe care uneori impun necesitatea unor evaluări și investigații amănunțite în vederea stabilirii diagnosticului, cauzelor și conduitei terapeutice. Din acest punct de vedere este important să alegem un “cabinet dermatologie” potrivit, care să vină în întâmpinarea acestor nevoi cu specialiști, tehnologie medicală performantă și completă.

Așadar, cum alegi cabinetul potrivit pentru tine?

Cabinet dermatologie – criterii de alegere 

 • Relația medic- pacient. Încrederea este baza relației medic-pacient, pentru că, nu-i așa, dacă nu ai încredere în medicul tău, cum te poți lăsa pe mâinile lui cu o problemă de sănătate? La Dr. Leventer Centre, alături de încredere, respectul, grija și interesul de a soluționa problema medicală sunt celelalte aspecte care contribuie la consolidarea relației medic-pacient. 
 • Echipe pluridisciplinare de medici. Pentru probleme de piele mai grave, precum cancer de piele, este în interesul imediat al pacientului ca la cabinetul dermatologic unde se tratează să existe medici de mai multe specialități, astfel încât problema cu care acesta a venit să își găsească rezolvarea într-un sigur loc, iar cazul său să fie supervizat din toate punctele medicale de vedere.
 • Aparatură medicală de ultimă generație și pentru toate tipurile de afecțiuni dermatologice. 
 • Testimoniale și opinii ale altor pacienți. Pe site-ul cabinetului dermatologic unde vrei să te programezi, poți găsi mărturii ale unor foști pacienți despre experiența lor în clinică. Dacă nu există testimoniale, poate fi un semn de întrebare asupra calității relației medic-pacient. 
 • Experiența profesională a medicului.

Cabinet dermatologie – cum alegi pentru copilul tău?

De la urticarii, alergii, agravări ale episoadelor de eczemă, erupții cutanate precum psoriazisul gutat, până la infecții bacteriene sau exanteme virale, toate aceste afecțiuni ale pielii îngrijorează părinții și le îndreaptă pașii către un cabinet dermatologie.

La copil, consultul dermatologic presupune o perioadă de acomodare. În cadrul ei se încearcă familiarizarea copilului cu medicul și mediul încojurător, i se explică copilului  de către medic sau părinte ce urmează să se întâmple. Indiferent de suspiciunea de diagnostic pe baza căreia se realizează consultul, întotdeauna medicul examinează pielea copilului în totalitate, pentru a putea surprinde tot tabloul clinic. În unele cazuri, se fac și alte investigații pentru stabilirea diagnosticului și se recomandă tratamentul adecvat vârstei, localizării și tipului de afecțiune vizate.

Dacă ai avut parte de o astfel de experiență la un cabinet dermatologie, dublată de sentimental că tu, ca părinte ești ascultat, iar cel mic este tratat cu atenție, atunci ai nimerit la cabinetul dermatologic de care aveai nevoie!

Cabinet de dermatologie Dr. Leventer Centre

Dr. Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 

“În cadrul Dr. Leventer Centre, considerăm că pacientul este cel mai important și centrul preocupării noastre. Tratăm cu aceeași seriozitate acneea unui adolescent, dermatita de scutec a unui bebeluș sau o problemă mai gravă, precum cancerul de piele”, Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatologie la Dr. Leventer Centre. 

 • Centru integrat – tratăm pielea 360° în același cabinet dermatologic
 • Am tratat peste 50.000 de pacienți dermatologici în ultimii 3 ani 
 • Diagnostic de certitude – primul laborator de piele 
 • 99% rată de vindecare la cancerele de tip carcinom prin metoda Mohs
 • Echipă multidisciplinară, supraspecializată în afecțiunile pielii
 • Accent pus pe inovație permanentă și cunoașterea ultimelor proceduri din domeniul dermatologiei

“Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr. Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu”, Dr. Mihaela Leventer.

Dacă ai o problemă de piele, sau vrei să faci prevenție, te așteptăm la Dr. Leventer Centre, un “cabinet dermatologie” unde o echipă multidisciplinară și supraspecializată de medici e pregătită să-ți redea sănătatea pielii!

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online