Fundația Dr. Leventer Pentru Sănătatea Pielii organizează Conferința Internațională Skin Matters, un eveniment 100% online, care se va desfășura în perioada 16-17 aprilie 2021 și care va fi moderat de Dr. Mihaela Leventer, Medic primar dermatolog.

La congresul virtual destinat medicilor, vor lua cuvântul 39 dintre cei mai importanți specialiști din România, alături de speakeri internaționali de renume, pentru a aborda patru direcții tematice: dermato-oncologie; reconstrucții chirurgicale complexe; managementul plăcilor cronice; dermatoestetică și chirurgie estetică.

Pentru participarea la această conferință se vor acorda 12 puncte EMC.

Împreună putem transforma un proiect într-o normalitate.

Diagnosticarea timpurie înseamnă șansă la viață. Competența în obținerea diagnosticului de certitudine și alegerea soluției terapeutice corecte, pot îmbunătăți calitatea vieții și aspectul estetic al pielii. Pregătirea, perfecționarea continuă, devotamentul sunt respectul nostru pentru fiecare pacient.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online