Dr. Haris Rigas

Dr. Haris Rigas

Medic specialist dermatolog

Dermatologie clinică

Dermato-estetică

Fa o programare

Medic specialist dermatolog, absolvent a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2017. În perioada 2018-2022 a urmat rezidențiatul în dermatologie in cadrul secției de dermatologie oncologica, alergologie si imunologie clinica in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias. Începând cu anul 2022 devine doctorand in cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.
Dr. Haris M. Rigas are 5 ani de experiență profesională și este membru al Societății Române de Dermatovenerologie (SRD), European Academy of Dermatology and Venerology (EADV), European Society for Micrographic Surgery (ESMS), Hellenic Society for Dermatologic Surgery (HSDS), Hellenic Dermatology and Venerology Society (HDVS).

”De-a lungul carierei mele, m-am concentrat pe diverse aspecte ale dermatologiei, de la dermatologie generală și proceduri estetice la dermatochirurgie. Am participat activ la conferințe, workshop-uri și am publicat articole științifice. Scopul meu principal este de a vă oferi cel mai înalt standard de îngrijire, combinând expertiza medicală cu o abordare centrată pe pacient. Cred în crearea unui mediu cald și plin de compasiune, în care vă puteți simți confortabil discutând despre îngrijorarile dumneavoastră medicale și primind planuri de tratament personalizate. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc in cadrul clinicii, unde împreună putem obține rezultate cât mai bune alături de o echipă dedicată, cu profesioniști de înalta clasă sub îndrumarea unui lider in dermatologia Românească si Europeană. Vă rog să nu ezitați să programați o consultație și să pornim împreună într-o călătorie către o sănătate optimă a pielii.”

10 Diplome și certificări

Programare online