Microabraziune (Microdermabraziune) în București

Când vreau o microabraziune, de fapt vreau o microdermabraziune

Termenul microabraziune se referă de fapt la procedura de microdermabraziune, o procedură dermatocosmetică neinvazivă, care are scopul de a exfolia celulele moarte ale pielii (stratul superficial).

Deși potrivită pentru aproape toate tipurile de piele, microabraziunea (corect denumită microdermabraziunea) are și unele contraindicații, precum acneea activă. Mai jos explicăm ce presupune procedura de microdermabraziune disponibilă în București, în cadrul Dr. Leventer Centre și îți oferim informațiile necesare pentru a identifica tipul de tratamente faciale de care ai nevoie.

Marele avantaj este că nu produce complicațiile unei proceduri mai invazive, permițând o reîntinerire a tenului prin exfoliere.

Efectul benefic se observă imediat după procedură: pielea este mai fină, dispar porozitățile. Pielea devine mai curată și se poate ameliora aspectul punctelor negre, în funcție de tipul tenului pacientului.

Programare pentru microabraziune

În primul rând, este important să să alegi procedurile potrivite tenului tău. În urma evaluării medicale din cadrul consultației, în funcție de nevoile individuale, medicul dermatolog, îți poate recomanda tratamente de curățare pentru tenul cu tendință acneică, tratamente pentru riduri sau de reîntinerire cutanată, de hidratare sau exfoliere facială.

Dacă ți-ai făcut o idee despre ce tip de tratament îți dorești fie microabraziune sau altceva, te așteptăm la Centrul Dr. Leventer.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
programează-te online
Programare online