Tratamente faciale la Dr. Leventer

Sunt momente când te uiți în oglindă și nu te recunoști? Fie treci printr-o perioadă mai stresantă, fie ai emoții care îți afectează expresiile faciale sau pur și simplu crezi că nu mai ai timp pentru tine. Atunci tenul devine o oglindă a stării tale interioare, așa că nu ignora acele momente de răsfăț dar și de rejuvenare, atât a pielii cât și a emoțiilor, prin tratamente faciale.

Poartă-te frumos cu tenul tău, pentru ca la rândul său, să-ți înfrumusețeze chipul. 

Tratamente faciale recomandate de specialiștii Dr. Leventer Centre 

Roșeață, piele uscată, riduri, deshidratare, aspect obosit. Toate acestea pot fi ușor contracarate, prin grija medicilor specialiști în estetică și prin tratamente faciale. Nu este greu să faci alegerea de a avea grijă de tine. Mai dificil este să alegi cum să ai grijă de tine. În cazul acesta, cum alegi din zecile de tratamente faciale disponibile, procedura adecvată ție? 

Te poți informa, poți citi articole de specialitate, poți cere recomandări în cercul de prieteni sau în grupuri dedicate de pe Social Media, sau poți cere opinia unui specialist de la Dr. Leventer Centre. 

Mai departe, te invităm să faci cunoștință cu tratamentele faciale disponibile în Centrul nostru: 

Tratamente faciale pentru riduri 

Ridurile apar în urma subțierii pielii, care se întâmplă natural odată cu înaintarea în vârstă, însă pot fi agravate din cauza expunerii la un mediu poluant, expunerii în exces la razele soarelui, protecția neadecvată împotriva vântului sau încruntarea frecventă. Pentru înlăturarea ridurilor, puteți opta pentru unul din următoarele tratamente faciale

Peeling chimic 

Exfolierea chimică a stratului superficial al pielii este un tratament facial cu scop de rejuvenare. Sunt îndepărtate celulele moarte, pentru a stimula regenerarea celulară. 

Tratamente faciale injectabile

Ridurile pot fi umplute cu acid hialuronic, substanță care stimulează producția de colagen și ajută la creșterea nivelului de elasticitate. Fillerele cu acid hialuronic pot fi folosite în mai multe tipuri de tratamente faciale, pentru liniile de îngrijorare dintre sprâncene, din jurul bărbiei sau frunții, de la colțul ochiului sau gurii, de pe gât sau decolteu. 

O altă procedură injectabilă este cea cu toxină botulinică. Aceasta reduce contracțiile musculare, relaxând pielea. 

Tratamente faciale cu laser 

Tratamentele faciale cu laser presupun stimularea epidermului, fără ca acesta să fie îndepărtat, ca în cazul peeling-ului chimic, cu scopul de a-l ajuta să se regenereze cu propriile celule. 

Alte tipuri de tratamente faciale

Microdermabraziune

Prin microdermabraziune, celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate, printr-un procedeu de exfoliere mecanic a pielii. Stratul superficial de celule moarte și impurități este curățat prin exfoliere controlată și vacuum. Microdermabraziunea curăță și reduce dimensiunea porilor îmbunătățește fluxul sanguin și elimină celulele moarte de la suprafața pielii permițând absorbția produselor de îngrijire cu până la 50% mai rapid.

Microneedling cu Dermapen 

Tratamentul facial de microneedling cu Dermapen întinde, ridică și rejuvenează pielea lăsată și are multiple întrebuințări. 

Dermapen folosește 11 micro-ace. Prin acțiunea dispozitivului, este stimulată producția de colagen din piele și capacitatea naturală a organismului de a o produce și repara pielea.

Tratament facial HydraFacial 

Serurile HydraFacial ajută la curățarea și hidratarea pielii, acționând prin tehnologia de hidrodermabraziune. 

Tratamente faciale cu EximiaMed

Tratamentul facial EximiaMed pe care vi-l propunem în Centrul Dr. Leventer Dermato – Estetică este o metodă excelentă de rejuvenare dermică non-invazivă, prin radiofrecvență. 

A arăta bine, a investi timp și resurse în tine, a-ți da voie să te bucuri de micile plăceri ale vieții este o alegere personală. Pune-te pe primul loc și ai grijă de sănătatea și aspectul pielii tale!

La Dr. Leventer Centre punem preț pe sănătatea pielii, dar și pe starea de bine interioară. De aceea, tratamentele noastre faciale sunt destinate tuturor celor care vor să se răsfețe și vor să aibă grijă de pielea lor. Vă așteptăm în Centrul nostru.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online