rejuvenare faciala femei, lifting, directii

Persoanele care au un aspect imbatrinit prematur al fetei si nu doresc sa treaca printr-o operatie de lifting chirurgical pot beneficia de o corectie estetica usor de parcurs, cu o imbunatatire vizibila imediat. Citește în continuare pentru a afla despre reconturarea tridimensională a feței și lifting lichid.

Pielea este sustinuta de pachete adipoase care, in timp, isi schimba pozitiasi deformeaza conturul fetei. in plus, pielea devine laxa si se zbarceste. Santurile dintre nas si gura si cele de sub buze se adancesc, colturile gurii coboara, pometii se “topesc”, iar sprancenele se lasa. Gura se inconjoara de riduri fine, iar buzele isi pierd volumul.

Toate aceste modificari pot fi ameliorate punctual, prin injectarea unor volumizatoare si fillere din acid hialuronic, cu diferite granulatii si viscozitati. Ca un adevarat sistem de ranforsare a pielii, aceste fillere se aseaza sub forma unor stalpi de rezistenta sau pachetele, care dau volum si relief pielii. Cu un acid hialuronic lichid putem chiar sa hidratam fortat pielea.

Procedura dureaza, in medie, 30 de minute si rezista in timp 6-8 luni. Injectarile repetate duc la cresterea duratei rezistentei in tesut. La Centrul Dr. Leventer, tratamentele de reintinerire cutanata se pot face adaptat problemei specifice a pacientului, putand sa alegem combinatia potrivita dintre substantele de umplere si functiile aparatelor din dotare. Pentru reconturarea tridimensională a feței și lifting lichid apelează la specialiștii noștri.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online