carmen goldenberg

“O femeie a cărei suflet este liniștit, este o femeie frumoasă. Calmul transmite frumusețe”, susține Carmen Goldenberg.

Carmen Goldenberg a pornit de la profesia de avocat, ajungând să fie la momentul actual una dintre antreprenoarele de top din România, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul de Spa & Wellnes, câștigată atât în România, cât și în Israel. Femeia de afaceri a pus bazele companiei Elgo Care, pe care o și conduce, singura care furnizează brandul francez de produse de îngrijire a pielii Yon-Ka Paris în România.

Femeia care aduce Yon-Ka în România de 12 ani își motivează fidelitatea față de produse, spunând că: “Eu folosesc același brand de 30 de ani și mărturisesc că nu m-am plictisit. Am fost întotdeauna foarte atentă la expunerea la soare, care este principalul factor care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Folosesc o cremă cu factor de protecție solară, și în rest am o rutină simplă de întreținere.”

Unul din sfaturile pe care le transmite femeilor, mai ales celor foarte tinere, este că “și imperfecțiunile au farmecul lor. E necesar și obligatoriu să aibă un tratament corespunzător și o curățare foarte atentă”.

“Eu mă mândresc cu anii mei; nu spun niciodată <Of! Când s-a făcut atât de târziu în viață?> și mi se pare că atunci când ajungem la o anumită acceptare, nu avem nevoie să corectăm nimic”. Carmen Goldenberg promovează ideea de frumusețe naturală, sănătoasă, care nu are nevoie să epateze pentru a fi vizibilă.

Valoarea imaginii în viața unui om și impactul pe care aceasta îl are în societate nu poate fi contestată. Un chip luminos completează o atitudine de succes la întâlnirea cu partenerii sau clienții. Un chip odihnit dă încrederea de care au nevoie cei care urcă pe scenă cu mesaje de transmis. Un chip armonios dă puterea misterului, acel je ne sais quoi pe care îl căutăm toți. Condiția este autenticitatea, firescul, naturalețea și echilibrul.

Carmen Goldenberg a ales să vorbească despre ceea ce o face frumoasă, atât în spirit cât și la chip, în cadrul seriei video „Adevăruri despre frumusețe”, o campanie manifest pentru frumusețea naturală, care poate fi găsită pe site-ul www.drleventercentre.com, dar și pe canalele de Facebook și Youtube ale Dr. Leventer Centre.

Urmărește aici și interviul cu Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.

“Am numit această campanie Adevăruri despre frumusețe pentru că frumusețea este relativă. Fiecare dintre noi are definiția proprie dar un singur lucru este cert – cea mai frumoasă ești atunci când te simți bine în pielea ta”, dr. Mihaela Leventer.

Acest manifest este un serial web prin care ne-am propus ca, timp de un an, să aflăm de la femei care se simt excelent în pielea lor, cum se raportează la frumusețe, indiferent de vârstă. Fiecare femeie va fi surprinsă în mediul ei, acolo unde și-a setat propriile standarde de frumusețe. Știm cu toții că România este o țară cu femei frumoase. Curentul de estetică venit din industria cinematografică de la Hollywood ar trebui trecut prin filtrul personal al fiecăruia.

Îndemnul nostru este să folosiți orice tehnică pentru a vă pune în valoare trăsăturile proprii și nu pentru a vă standardiza sau transforma. Stând de vorba cu femei care se simt bine în pielea lor, ne-am dat seama că definiția frumuseții nu se rezumă doar la riduri de expresie sau hidratare cu acid hialuronic. Ne-am dorit să creăm un loc intim, dedicat femeilor, în care să să discutăm deschis despre frumusețea de a fi femeie, de a fi puternică, de a fi în echilibru cu puterea și vulnerabilitatea sa. Scopul nostru nu este de a opri un curent, ci de a îndemna femeile să se pună cu adevărat în valoare.

Cere o opinie medicală prin Teledermatologie

Monitorizăm pielea, acum și de la distanță

Fă o programare

Cere o programare în Centrul Dr. Leventer

021 310 65 07
programează-te online
Programare online