elena oancea

„Cred că în fiecare zi sunt fericită, la finalul zilei, pentru că fac ceea ce îmi place”, spune Elena Oancea. În ceea ce privește balansul între viața profesională și cea personală, Elena Oancea știe cum să-și stabilească prioritățile, pentru a fi împlinită și pentru a fi în armonie. „În acest moment al vieții mele, frumusețea înseamnă să-mi iau timp să fac ceea ce îmi place, fie că este vorba despre jobul meu, care este și pasiunea mea, fie că este vorba despre a petrece timp cu familia”. Femeia de afaceri este de părere că atunci când faci cu plăcere ceva, inevitabil va ieși bine. „Cred că e un mare atu ca jobul tău să fie și hobby-ul tău”. Chiar dacă are un program foarte încărcat, Elena Oancea își găsește timp pentru propria stare de bine și pentru întreținerea frumuseții sale naturale. Ritualul său este unul simplu, dar bine ales. Mizează pe protecția împotriva factorilor dăunători pielii din mediul înconjurător. „Îmi fac anual un peeling chimic, nu stau la soare, folosesc protecție solară cu factor 50%. Știu că soarele îmbătrânește pielea și cu toții avansăm în vârstă, așa că protejăm cât putem”.

Sfatul său către femei este acela de a avea încredere în sine, pentru că frumusețea nu este stabilită de standardele sociale, ci este o stare de spirit individuală. „Eu cred că frumusețea vine din interior. Siguranța de sine și stima vor reflecta o frumusețe pe care nu o poți câștiga altfel”, spune aceasta. Valoarea imaginii în viața unui om și impactul pe care aceasta îl are în societate nu poate fi contestată. Un chip luminos completează o atitudine de succes la întâlnirea cu partenerii sau clienții. Un chip odihnit dă încrederea de care au nevoie cei care urcă pe scenă cu mesaje de transmis. Un chip armonios dă puterea misterului, acel je ne sais quois pe care îl căutăm toți. Condiția este autenticitatea, firescul, naturalețea și echilibrul.

Elena Oancea a ales să vorbească despre ceea ce o face frumoasă, atât în spirit cât și la chip, în cadrul seriei video „Adevăruri despre frumusețe”, o campanie manifest pentru frumusețea naturală, care poate fi găsită pe site-ul www.drleventercentre.com, dar și pe canalele de Facebook și Youtube ale Dr. Leventer Centre. Acest manifest este un serial web prin care ne-am propus ca, timp de un an, să aflăm de la femei care se simt excelent în pielea lor, cum se raportează la frumusețe, indiferent de vârstă. Fiecare femeie va fi suprinsă în mediul ei, acolo unde și-a setat propriile standarde de frumusețe. Știm cu toții că România este o țară cu femei frumoase. Curentul de estetică venit din industria cinematografică de la Hollywood ar trebui trecut prin filtrul personal al fiecăruia. Îndemnul nostru este să folosiți orice tehnică pentru a vă pune în valoare trăsăturile proprii și nu pentru a vă standardiza sau transforma. Stând de vorba cu femei care se simt bine în pielea lor, ne-am dat seama că definiția frumuseții nu se rezumă doar la riduri de expresie sau hidratare cu acid hialuronic. Ne-am dorit să creem un loc intim, dedicat femeilor, în care să să discutăm deschis despre frumusețea de a fi femeie, de a fi puternică, de a fi în echilibru cu puterea și vulnerabilitatea sa. Scopul nostru nu este de a opri un curent, ci de a îndemna femeile să se pună cu adevărat în valoare.

Urmărește aici și interviul cu Cristina Bâtlan.

 

Spune-ne care este adevărul/definiția ta pentru frumusețe, la adresa de email contact@drleventercentre.com

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online