”Am numit această campanie Adevăruri despre frumusețe pentru că frumusețea este relativă. Fiecare dintre noi are definiția proprie dar un singur lucru este cert – cea mai frumoasă ești atunci când te simți bine în pielea ta”, dr. Mihaela Leventer.

„Pielea mea arată bine, corpul meu arată foarte bine, nu am celulită și asta cred că se datorează stilului de viață. Fac yoga în fiecare zi și sunt vegană de patru ani”, Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. După aproape 30 de ani de antreprenoriat, spune că „femeia are nevoie de frumusețe pentru că îi dă curaj dar nu trebuie să se bazeze doar pe asta. Nu e suficient să fii frumos ca să ai succes, nu e suficient să fii frumos ca să ai autoritate, nu e suficient să fii frumos ca să devii un lider.”

„De când am descoperit produsele Yonka, le folosesc cu mare drag pentru că simt natura în fiecare substanță”

Recomandarea sa pentru toate femeile este să fie atente la corpul lor și la semnele pe care acesta le dă. „Pielea este cel mai mare organ al corpului și ne arată ori de câte ori corpul nostru este în suferință. Organele interne suferă și primul semn pe care ți-l dă corpul este că pe piele apar anumite coșuri, pete”, Cristina Bâtlan.

A te simți bine în pielea ta este vital și, de cele mai multe ori, nu are nicio legatură cu frumusețea fizică. Ține mai degrabă de încredere în sine, de sănătate, de stil de viață, de fericire. „Frumusețea aparentă este ceea ce ne dă Dumnezeu. Nu putem să o alegem. Dar putem să intervenim și să păstrăm această frumusețe cât mai mult timp. Doamna dr. Leventer ar putea să ne dezvăluie cele mai multe secrete de frumusețe”, Cristina Bâtlan.

Valoarea imaginii în viața unui om și impactul pe care aceasta îl are în societate nu poate fi contestată. Un chip luminos completează o atitudine de succes la întâlnirea cu partenerii sau clienții. Un chip odihnit dă încrederea de care au nevoie cei care urcă pe scenă cu mesaje de transmis. Un chip armonios dă puterea misterului, acel je ne sais quois pe care îl căutăm toți. Condiția este autenticitatea, firescul, naturalețea și echilibrul.

Simte-te bine în pielea ta! Fă o programare.
PROGRAMEAZA-TE SAU SUNA LA 0374 415 744

Cristina Bâtlan a ales să vorbească despre ceea ce o face să se simtă bine în pielea ei în cadrul seriei video „Adevăruri despre frumusețe”, o campanie manifest pentru frumusețea naturală, care poate fi găsită pe site-ul www.drleventercentre.com, dar și pe canalele de Facebook și Youtube ale Dr. Leventer Centre.

Acest manifest este un serial web prin care ne-am propus ca, timp de un an, să aflăm de la femei care se simt excelent în pielea lor, cum se raportează la frumusețe, indiferent de vârstă. Fiecare femeie va fi suprinsă în mediul ei, acolo unde și-a setat propriile standarde de frumusețe. Știm cu toții că România este o țară cu femei frumoase. Curentul de estetică venit din industria cinematografică de la Hollywood ar trebui trecut prin filtrul personal al fiecăruia. Îndemnul nostru este să folosiți orice tehnică pentru a vă pune în valoare trăsăturile proprii și nu pentru a vă standardiza sau transforma. Stând de vorba cu femei care se simt bine în pielea lor, ne-am dat seama că definiția frumuseții nu se rezumă doar la riduri de expresie sau hidratare cu acid hialuronic. Ne-am dorit să creem un loc intim, dedicat femeilor, în care să să discutăm deschis despre frumusețea de a fi femeie, de a fi puternică, de a fi în echilibru cu puterea și vulnerabilitatea sa. Scopul nostru nu este de a opri un curent, ci de a îndemna femeile să se pună cu adevărat în valoare.

Urmărește aici și interviul cu Camelia Șucu.

#SKINbarea – Adevăruri despre frumusețe: Cristina Bâtlan, fondator Musette

În Luna Femeii, dăruiește-ți tratamentele cosmetice Yon-Ka Paris, brand preferat  de Victoria Beckham, Angelina Jolie, Martha Stewart și Jennifer Lopez, dar și de femei de succes autohtone precum Cristina Bâtlan și Camelia Șucu.

Spune-ne care este adevărul/definiția ta pentru frumusețe, la adresa de email contact@drleventercentre.com

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online