anomalii vasculare

Hemangioamele sunt anomalii vasculare care apar in primele saptamani de la nastere si cresc rapid in primele luni. Ele afecteaza 12% dintre copiii cu varste de pana la 1 an. 50% dintre hemangioame pot involua spontan, dar 50% raman si creeaza stigmate sociale. “Port wine stain” sau pata de vin este prezenta la nastere la 0,3% din populatie si nu creste o data cu dezvoltarea corporala; ea nu dispare spontan, ci are tendinta sa devina mai vizibila in perioada de adult. Parintii confruntati cu astfel de probleme sunt speriati si nedumeriti. Se tem de curiozitatea semenilor, de riscul unui semn cutanat inestetic pe viata si se simt nedreptatiti de soarta. Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre anomaliile vasculare.

Tehnologia medicala moderna ofera solutii pentru astfel de situatii. Laserele si aparatele cu lumina pulsata s-au perfectionat in permanenta, astfel incat sa fie posibila si tratarea hemangiomului si a malformatiilor capilare cutanate. Laserul vascular considerat gold standard in tratamentul anomaliilor vasculare, laserul Vbeam Perfecta , completeaza echipamentele pentru leziuni vasculare cu care lucram: laserul NdYag si aparatul IPL. Putem astfel sa tratam nuantat o multitudine de leziuni vasculare de la cuperoza, vinisoare dilatate, anomaliile vasculare, la port wine stain si altele.

Laserul Perfecta se numeste asa pentru ca a adus la perfectiune o tehnologie existenta de 20 de ani, tehnologia Dye. Modificarea lungimii de unda la 595 nm si adaugarea unui sistem incorporat de racire a pielii a demonstrat cresterea eficacitatii laserului in tratamentul leziunilor vasculare si o rata redusa de efecte secundare.

Medicii dermatologi din Centrul Dr. Leventer pot stabili un diagnostic corect al anomaliei vasculare si pot alege tratamentul potrivit, care va fi efectuat cu unul din cele trei lasere vasculare. Vbeam Perfecta este cel mai nou aparat laser performant intrat in dotarea clinicii si permite o abordare delicata si eficienta a pielii.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online