Mărire buze cu acid hialuronic, Centrul Dr. Leventer

Acidul hialuronic injectat în buze cu scopul de a le mări și de a le schimba forma, este unul din cele mai populare servicii de estetică din Centrul Dr. Leventer.

Acidul hialuronic este o substanță naturală, sintetizată și în corpul nostru atât în piele cât și în alte țesuturi. El asigură hidratarea, suplețea, volumul, tonusul, și elasticitatea pielii și de aceea s-a impus în tratamentele de corecție a ridurilor, refacere a volumului pierdut în cursul îmbătrânirii și desigur, în cel de mărire buze.

Acid hialuronic în buze. Ce presupune?

Pacienta care solicită o procedură de injectare de acid în buze trebuie să știe ce anume o nemulțumește la aspectul buzelor ei și ce anume vrea să obțină:

 • buze mai voluminoase, mai reliefate, mai mari, sau cu proporții mai echilibrate
 • asigurarea simetriei
 • ridicarea colțurilor
 • dispariția aspectului ridat
 • dispariția zâmbetului gingival etc.

Medicul estetician trebuie să aprecieze dacă dorința pacientei este rezonabilă și realizabilă. El va alege produsul de acid hialuronic potrivit pentru această corecție, va aprecia cantitatea necesară și ritmul injectărilor de acid în buze. De asemenea, după semnarea consimțământului de tratament, pacienta va fi demachiată și va face pozele necesare. Produsele cu acid hialuronic au în compoziție un anestezic astfel încât nu mai e necesară o anestezie prealabilă. Acidul în buze poate fi injectat poate fi injectat folosind fie ace foarte fine fie canule. Injectarea se face de obicei simetric astfel încât să se respecte armonia zonei. Rezultatele durează de obicei 12-20 de luni în funcție de produsul folosit și de cantitatea injectată. Se accepta un retuș la 6 luni.

Acid hialuronic în buze: beneficii

Majoritatea persoanelor care apelează la această procedură au vârsta cuprinsă între 20-30 și peste 40-45 de ani.
În funcție de vârsta pacientului sau pacientei, mărirea buzelor cu acid hialuronic este efectuată pentru:

 • A oferi volum buzelor
 • Corectarea oricăror asimetrii
 • Reducerea ridurilor existente în zona buzelor
 • Definirea conturului buzelor (arcul lui Cupidon) și umplerea acestuia.

Toate aceste lucruri vor readuce încrederea în sine și zâmbetul pe buze oricărei paciente. Fie că există un complex legat de mărimea buzelor, forma lor sau apariția ridurilor, satisfacția finală este garantată.

Adevărul despre acidul hialuronic în buze

 • Cantitatea de acid hialuronic injectată în buze poate fi ușor de controlat
 • Injectarea cu acid hialuronic în buze poate avea loc pe parcursul a mai multor ședințe pentru obținerea rezultatului dorit
 • Chiar dacă vor exista anumite denivelări, acestea vor dispărea odată cu mișcarea buzelor
 • Rezultatele sunt vizibile mai mult timp comparativ cu celelalte proceduri de augumentare a buzelor, dar nu vor fi permanente
 • Deoarece acidul hialuronic se regăsește în corpul nostru, posibilitatea de a suferi o alergie este minimă.

Unele tipuri de tratament pot conține lidocaină, care este un anestezic. În cazul în care sunteți alergică la această substanță, nu ezitați să anunțați medicul.

 • După injectarea în buze, acidul va fi absorbit în corp în mod natural.

Acid hialuronic în buze: la ce să fii atent

Pentru un rezultat de succes, trebuie să luăm în considerare următoarele aspecte:

Procedură medicală

Injectarea cu acid hialuronic în buze trebuie efectuată doar de un chirurg plastician sau un medic dermatolog.

Experiența medicului

Dar și a locul în care acesta profesează și tipurile de tratamente disponibile sunt lucruri esențiale pentru a nu avea parte de o dezamăgire sau alte probleme de sănătate.

Consultația dinaintea procedurii este absolut necesară

Medicul trebuie să fie informat în legătură cu rezultatul final pe care ni-l dorim, pentru a determina dacă suntem un candidat potrivit pentru injectarea de acid în buze.

Procedura nu este complet nedureroasă

În ciuda aplicării unui anestezic, este posibil să apară un disconfort de scurtă durată. De aceea, este recomandat să aplicăm gheață după injectare și să evităm produsele cosmetice pentru buze: ruj, luciu de buze. După procesul de vindecare, buzele cu acid hialuronic vor avea un aspect natural și de efect.

Efecte adverse ale injectării cu acid hialuronic în buze

După efectuarea augumentării, vor fi câteva efecte adverse:

 • Sângerare ușoară în locurile în care a fost efectuată procedura;
 • Inflamarea buzelor;
 • Roșeață și sensibilitate în zona buzelor.

Totuși, acestea vor dispărea pe parcursul a două sau trei zile. În cazul în care acestea durează mai mult de zece zile, sunt însoțite de dureri sau există o infecție în acea zonă, trebuie să vă adresați de urgență medicului.

Sfatul medicului pentru mărirea de buze cu acid hialuronic:

 • Optați pentru îmbunătățiri naturale, în armonie cu trăsăturile dumneavoastră.
 • Evitați efectuarea procedurii în perioada în care sunteți la menstruație, deoarece zona este mai sensibilă și există un risc mai mare de apariție a vânătăilor.
 • Nu se efectuează tratament de mărirea buzelor prin injectarea de acid ăn buze dacă aveți o erupție de herpes simplex, se va aștepta până aceasta se va vindeca; anunțați medicul dacă faceți frecvent herpes pentru că acesta vă va recomanda un tratament de protecție antiviral.
 • Anunțați dacă ați mai făcut tratamente asemănătoare în buze, când și cu ce substanțe.
 • Este foarte importantă cunoașterea substanțelor injectate anterior pentru a evita efecte secundare.
 • Anunțați dacă sunteți în cursul unui tratament stomatologic cu implant dentar.

Dacă îți dorești o mărire de buze prin procedeul de estetică injectabilă, acid hialuronic în buze, te așteptăm la Centrul Dr. Leventer.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online