marirea buzelor

Buzele senzuale obținute prin diverse metode de mărire cum ar fi injectarea de substanțe dermice, ca acidul hialuronic, câștigă o popularitate din ce în ce mai mare. Buzele subțiri sau buzele zbârcite care pot strica echilibrul estetic al feței au fost mult timp o provocare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Adesea, realizată în combinație cu alte procedee cosmetice, cum ar fi liftingul feței, liftingul sprâncenelor, rinoplastia, ridicarea buzelor sau corecția volumetrică a obrazului, augmentarea buzelor este menită să ofere acel echilibru estetic  pentru un aspect facial întinerit.

Ce este mărirea buzelor?

Augmentarea buzelor reprezintă mărirea buzelor cu o substanță injectabilă medicală sau transfer de grăsime. Sunt disponibile mai multe tipuri de substanțe injectabile.

În câte feluri se pot mări buzele?

 “Procedura poate obține mărirea volumului, creșterea protuziei, netezirea suprafeței zbârcite, a mucoasei buzelor, se poate reface conturul, se pot simetriza buzele inegale, se poate ridica zona colțurilor buzei și se poate reface zona filtrumului. Procedura de mărire a buzelor este cea mai cerută procedură estetică la grupa de vârstă 20 – 30 ani, la femei. Ea are conotații estetice. La femeile cu vârsta de peste 50 ani se impune ca o măsură principală de păstrare din cauza atrofiei care apare odată cu înaintarea în vârstă. ” – Dr. Leventer

CU ACID HIALURONIC

În timpul procedurii de augmentare a buzelor, medicul va injecta o soluție de acid hialuronic pentru a umple zona buzei sau a corecta relieful, asimetriile. Acidul hialuronic este un gel transparent compus dintr-o polizaharidă naturală (un carbohidrat) care există în țesuturile și pielea umană. Procedura de umplere cu acid hialuronic oferă rezultate vizibile imediat și durabile până la 1 an într-o manieră de lucru ușoară. Produsele de injectare conțin un anestezic.

CU TRANSFER DE GRĂSIME

O altă metodă de mărire a buzelor este cea cu transfer de grăsime. Medicul extrage celulele grase dintr-o zonă discretă a corpului (cum ar fi abdomen sau fese), pregătește celulele grase extrase și apoi le transferă prin injecție în zona buzelor. Chirurgii folosesc diferite tehnici pentru a prepara celulele grase transferate, iar tehnica utilizată poate influența longevitatea rezultatelor.

Rezultatele transferului de grăsime pot fi, însă, imprevizibile deoarece nu toate celulele transferate supraviețuiesc, dar în multe cazuri sunt mai durabile decât cele obținute cu alte materiale injectabile.

Care sunt riscurile în cazul măririi buzelor?

Riscul în cazul măririi buzelor este adesea minim. Pacienții pot prezenta sângerări temporare sau umflături în locul injectării. Cu toate acestea, inflamația scade, de obicei, într-o perioadă scurtă de timp. Alte riscuri includ infecție, contuzii, cicatrizări, amorțeală, răni la rece și buze asimetrice.

“La Centrul Dr Leventer oferim toate procedurile de augmentare nonchirurgicale cu produse pe bază de acid hialuronic premium. Achiziționăm cele mai bune și sigure produse, de la producători înregistrați și cu prezenta lună pe piață. Pentru noi, calitatea contează!” – Dr. Leventer

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online