dermatoscopie computerizata

Melanomul, cel mai periculos tip de cancer cutanat, are o incidenta in continua crestere. El poate sa apara pe o alunita pre-existenta sau ca o leziune noua. Totusi, daca este depistat in faza initial, poate fi tratat si vindecat. Află tot ceea ce trebuie să știi despre dermatoscopie computerizata – diagnosticul si monitorizarea alunitelor.

Dermatoscopia digitala permite examinarea pielii in profunzime si detectarea unor astfel de modificari cutanate greu de depistat la un examen clinic uzual. Aceasta metoda neinvaziva, nedureroasa, permite diferentierea intre leziunile benigne si maligne si identificarea precoce a unui melanom. in cazul pacientilor cu multiple alunite se poate realiza harta dermoscopica digital, ce ofera posibilitatea stocarii informatiilor macroscopice si dermoscopice. Acest lucru permite pacientului autoexaminarea macroscopica, iar dermatologului monitorizarea precisa prin examinari periodice si comparative ale alunitelor cu risc de transformare. Molemax este aparatul care pune la dispozitie nu numai sistemul de studiere a detaliilor alunitelor, ci si posibilitatea calcularii unui scor de risc si posibilitatea stocarii acestor date pentru comparatiile necesare la consultatiile ulterioare. In clinica exista mai multe sisteme de dermatoscopie computerizata sau manuala, iar pentru harti diascopice este disponibila fotografierea in studioul foto Candfield. Pentru mai multe detalii despre dermatoscopie computerizata – diagnosticul si monitorizarea alunitelor, apelează la specialiștii noștri.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online