pacient cancer piele chirurgie mohs

Dumitru Paraschivescu a învins cancerul după 38 de operații

Dumitru Paraschivescu are 67 de ani și a descoperit în urmă cu 12 ani că suferă de carcinom bazocelular, o formă de cancer de piele. Au urmat 12 ani, presărați cu nenumărate drumuri la medici, nopți nedormite și 38 de operații nereușite.

Un final fericit

Chinul lui Dumitru s-a încheiat după ce a beneficiat de microchirurgie Mohs, la Dr Leventer Centre. Procedura a fost realizată de o echipă multidisciplinară de medici din Statele Unite. Citește sfaturile Dr. Lawrence Field, părintele dermatologiei moderne, pentru români.

„Astă-primăvară, am mers la centrul doamnei doctor Leventer, unde mi s-a făcut o intervenție Mohs și am scăpat complet de tumoră”, ne-a mărturist domnul Paraschivescu.

Află cum s-au vindecat Florin Călinescu și Gheorghe Turda de aceeași afecțiune, folosind microchirurgia Mohs!

Importanța diagnosticului și tratamentului de precizie

Problema lui Dumitru Paraschivescu putea fi rezolvată cu ani în urmă, dacă avea parte de un diagnostic corect și beneficia de microchirurgia Mohs, tehnica de top în tratarea cancerelor de piele. Dumitru Paraschivescu a învins cancerul după 38 de operații.

Analiza microscopică a pielii este standardul de aur pentru diagnosticul de certitudine al bolilor de piele, inclusiv în cazul cancerelor.

Citește totul despre analiza microscopică a pielii și importanța ei pentru a asigura tratamentul corect.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online