proceduri estetice

Știi că trebuie să ai grijă de tenul și de pielea corpului, să le hidratezi și să le protejezi. Dar când vine vorba despre zonele foarte expuse, cum sunt gâtul, decolteul sau mâinile, știi care metode de protecție și de tratare sunt eficiente? Mai jos, trecem în revistă procedurile estetice pentru pielea gâtului, decolteului și a mâinilor de care poți beneficia la Dr. Leventer Centre.

Mâinile, gâtul și decolteul trădează vârsta reală

Se spune că vârsta adevărată se citește pe aspectul gâtului, decolteului și mâinilor. Degeaba este netedă fața, dacă restul zonelor aflate la vedere sunt acoperite de piele încrețită și pătată. Fenomenul natural al îmbătrânirii este accentuat de expunerea cronică la lumină. Puteți observa cu multă ușurință discrepanța dintre pielea îmbătrânită a decolteului expus accidental și cronic la UV și pielea mai tânără de sub bărbia care umbrește. Pe mâinile descărnate se văd ușor venele umflate, petele cafenii de bătrânețe.

Cum poți preveni îmbătrânirea prematură a acestor zone?

Pentru a împiedica deteriorarea aspectului pielii în aceste zone trebuie să faceți constant fotoprotecție atât în sezonul cald, cât și în timpul iernii. Trebuie să acoperiți decolteul cu un șal care să îmbrace gâtul în sezonul friguros astfel încât lumina să nu-și continue efectul nociv de fotoîmbătrânire. Toată această suprafață cutanată trebuie să fie constant emoliată și hidratată cu produse cosmetice care să redea  elasticitatea, senzația de catifelare și aspectul sănătos. Dacă totuși fenomenul îmbătrânirii premature s-a instalat, trebuie să cereți sfatul medicului estetician.

În urma unei consultații cu un medic specialist, puteți opta pentru o metodă de tratament la Dr. Leventer Dermato-Estetică: tratamentul pentru cicatrici, lifting și antiaging Sylfirm X sau tratamentul cu Stellar M22, care integrează șase forme diferite de ResurFX și CoolScan. 

Cum îmbunătățesc aspectul gâtului?

Dacă ridarea gâtului devine supărătoare, se poate face un tratament de hidratare cu acid hialuronic. Acesta va desface linia ridurilor, se va integra treptat în țesut și îi va da volum. De obicei, sunt necesare serii de trei ședințe de tratament pe an pentru a menține aspectul sănătos al pielii sau a corecta șanțurile orizontale.

Dacă sub gât se formează corzi verticale care plisează pielea, atunci se recomandă tratamentul injectabil cu toxină botulinică. Un tratament la șase luni poate relaxa această contracție musculară care amprentează pielea.

Alteori se recomandă amplasarea unor fire de redensificare cutanată sau chiar intervenția chirurgicală de lifting al gâtului, care reface profilul zonei.

Cum îmbunătățesc aspectul decolteului?

Decolteul roșu-cafeniu, cu pielea îngroșată și ridare cadrilată, beneficiază de corecție cu laserul vascular. În Centrul Dr Leventer avem ultimul tip de laser vascular Cynosure, care îmbină două tehnologii cu efect de reducere, atât a înroșirii, cât și a pătării pielii.

Decolteul ridat beneficiază de un tratament nou și eficient pe bază de calciu hidroxiapatită, substanță care se aplică prin injectare, în zona deficitară și reface textura pielii pentru o perioadă mai lungă de un an.

Cum îmbunătățesc aspectul mâinilor?

Petele cafenii se pot decolora cu soluții de peeling sau cu ajutorul laserului sau aparatului IPL.

Aspectul descărnat și vânos al mâinilor se corectează ușor și eficient prin injecții volumetrice cu calciu hidroxiapatită, care îmbunătățește instant aspectul. Se poate folosi și acid hialuronic sau chiar grăsime proprie pentru umplerea fețelor dorsale ale mâinilor.

Tratamentele estetice noninvazive folosite pentru aceste corecții s-au perfecționat în permanență, oferind ameliorări rapide și persistente. Ultimul tip de tratament care pretinde că regenerează țesutul și previne îmbătrânirea este tratamentul cu celule stem cutanate, procedură integrată recent și în  Centrul nostru.

Pielea gâtului, a decolteului și a mâinilor are nevoie de aceeași atenție pe care o acorzi tenului sau corpului.

Să ai grijă de tenul tău nu este suficient pentru un aspect general proaspăt, sănătos și tânăr. Nu uita de zonele cele mai expuse la soare și vino la un consult estetic la Dr. Leventer Centre.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online