interventii estetice barbati

Prin mâinile doamnei Dr. Mihaela Leventer și a echipei sale din cadrul Dr. Leventer Centre au trecut mulți pacienți, cu diverse probleme estetice sau dermatologice, atât femei, cât și bărbați. În baza vastei sale experiențe, Dr. Mihaela Leventer ne dezvăluie secretele esteticii masculine și ce vor bărbații de la un medic estetician.

Până de curând, bărbații nu acordau prea multă atenție felului în care arată și fenomenului îmbătrânirii. Lucrurile au început să se schimbe în momentul în care Millennialscunoscuți și sub numele de generația Y, au atins pragul maturizării și au introdus în societate noi concepte în legătură cu estetica masculină. Chiar dacă are barbă lungă sau este proaspăt bărbierit, are chelie în devenire sau deja instalată, este suplu sau cu burtă, cu tatuaj sau fără, bărbatul epocii noastre a învățat să se îngrijească fără jenă și să vorbească liber în spațiul public despre nevoile sale estetice.

Ce tratamente estetice sunt posibile la bărbați?

De la implantul de păr, la lipoaspirația bărbiei duble, a sânilor prea mari sau a abdomenului, și până la intervenții mai delicate ca blefaroplastia pentru pleoapele lăsate sau pungile de sub ochi sau liftingul facial, toate sunt posibile. Imperfecțiunile bărbiei se pot corecta cu ajutorul implantului de acid hialuronic, simplu și rapid, iar ridurile sau șanțurile feței pot fi corectate prin proceduri de volumetrizare.

Nu ezita să apelezi la specialist!

În ceea ce privește tratamentele non-invazive estetice sunt deja mulți bărbați care apelează la corecțiile cu toxină botulinică pentru ridurile de mișcare ale feței, umplere cu acid hialuronic în riduri mai fine sau amplasarea de fire de suspensie și de redensificare a pielii dacă aceasta începe să se lase.

Urmele de acnee sunt o altă problemă des întâlnită la bărbat și care beneficiază de tratamentul cu laser fracționat, de regenerare.

În cazul transpirației în exces, bărbații solicită tratamente de reducere a sudorației fie prin injecții cu toxină botulinică, fie prin intervenția de aspirare a glandelor sudoripare. Injectat în axilă sau în palme, medicamentul pe bază de toxină botulinică reușește să țină pielea uscată câteva luni.

Bărbații care sunt preocupați de podoaba capilară și care nu vor o operație de implant de păr pot urma tratamente de microneedeling cu factori de creștere aplicați la rădăcina firelor de păr.

Problemele cosmetice ca dermatita seboreică a scalpului, manifestată prin apariția cojițelor sau acneea recurentă sau persistentă, se pot trata medicamentos, dar și cosmetic. Există proceduri cosmetice speciale pentru pielea bărbatului care îmbunătățesc textura și culoarea pielii.

Pentru cei care au stat mult la soare de-a lungul timpului, procedurile de rejuvenare mixte laser și terapie fotodinamică sunt totdeauna la îndemână.

Prin ce diferă procedurile estetice la bărbat față de femeie?

Înțelegerea geometriei chipului și sublinierea trăsăturilor masculine sunt deziderate importante. De obicei, se folosesc doze mai mari de substanțe injectabile, tratamente mai energice adaptate tipului de piele masculin. În unele intervenții, cum este cea de lipoaspirație, se ține cont de aspectul dorit al liniei corpului, abdomenul cu “pătrățele” putând fi accentuat și de canula de lipoaspirație.

Ce tratamente nu se fac la bărbați?

În afara procedurilor specific corpului feminine, precum implantul mamar, orice alt tip de procedură estetică este valabilă și în cazul bărbaților.

Bărbații au aceeași nevoie ca și femeile să se simtă bine în corpul lor și să aibă un aspect îngrijit. Vor să degaje energie, sănătate, masculinitate și tinerețe, de aceea vizita la cabinetul estetic nu mai este un tabu, ci un act de normalitate.

Pentru orice tip de probleme sau nemulțumire estetică, vă așteptăm la Dr Leventer Centre, unde specialiștii noștri vor evalua aspectul feței, problemele cu care te confrunți și vor oferi cele mai bune soluții, nuanțate și potrivite categoriei tale de vârstă și problemelor de înfățișare.

Indiferent din ce generație faci parte, nu lăsa jena să te împiedice să te simți bine în corpul tău. Mergi la cabinetul estetic pentru orice disconfort sau neplăcere pe care o resimți în legătură cu aspectul tău.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online