Dr. Maria Olaru

Dr. Maria Olaru

Medic primar endocrinolog

Endocrinologie

Fa o programare

Medic primar endocrinolog, absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF Carol Davila București, promoția 2006.

Dr. Maria Olaru are 16 ani de experiență profesională, acumulată în cea mai mare parte în cadrul Institutului Național de Endocrinologie “C.I. Parhon”, atât ca medic rezident cât și ca medic titular, cu arie largă de expertiză în întreaga patologie endocrină și cu interes în special în patologia tiroidiană, având competențe în ecografia tiroidiană și puncția tiroidiană cu ac fin. Este membru al Societății Române de Endocrinologie și al European Society of Endocrinology.

“Experiența profesională și personală m-a facut să îmi doresc să ofer fiecărui pacient ce intră în cabinet nu doar un diagnostic corect și un plan de tratament adecvat, dar și ajutor în înțelegerea afecțiunii și în luarea deciziei corecte. Consider că pentru succesul tratamentului sunt importante atât pregătirea și experiența medicului, cât și capacitatea acestuia de a explica pe înțelesul pacientului diagnosticul și variantele terapeutice.
Sunt onorată să mă alătur unei echipe excepționale de profesioniști în dermatologie, mai ales în contextul interrelației importante dintre cele două specialități medicale (endocrinologia și dermatologia). Patologia endocrină poate determina manifestări dermatologice importante, dermatologul fiind astfel de multe ori cel care ridică primul suspiciunea unei afecțiuni endocrine.

Așadar, fie că aveți deja recomandarea medicală de a efectua un consult endocrinologic, fie că doriți să efectuați o consultație de screening, vă invit să vă programați la o consultație endocrinologică și să găsim împreună soluții pt sănătatea dumneavoastră.”

10 Diplome și certificări

Programare online