Ai puterea să îi salvezi dintr-o privire!

Nu ignora semnele cancerului de piele la cei dragi. Descoperit la timp, poate fi tratat!

Ne uităm în oglindă de câteva ori pe zi. Cu toate acestea, ignorăm adesea semnalele pe care pielea ni le transmite. Dacă am conștientiza că o singură privire atentă poate fi suficientă pentru a ne salva viața noastră sau a celor dragi, poate am fi mai atenți când pe piele apare o schimbare.

Orice schimbare, orice pată, orice bubiță care nu se vindecă poate ascunde un cancer de piele.

Care sunt semnele care ar trebui să te îngrijoreze?

Cancerul de piele se poate ascunde sub orice formă: o pată, o mică leziune, sau chiar un coș la baza unui fir de păr. De aceea e bine să nu treci cu vederea oricare din aceste semne. Cu cât ajungi mai repede la medicul specialist, cu atât cresc șansele de a beneficia de un diagnostic corect și de cel mai eficient tratament în eventualitatea unui cancer de piele. Ce să urmărești:

Ce trebuie să știi despre cancerul de piele

Cancerul de piele poate fi tratat dacă este descoperit la timp. Timpul este factorul vital, de aceea e important să nu amâni niciun moment un consult de specialitate. E în joc viața ta și a celor dragi ție.

PROGRAMEAZĂ UN CONTROL

De ce să vii la un consult la Dr. Leventer Centre?

Aici găsești o echipă de specialiști cu experiență și echipamente de ultimă generație, într-unul din cele mai importante centre de dermato-oncologie din Romania și din Europa de Est, ce tratează cu succes cancere de piele de peste 15 ani.

Dr. Leventer Centre este singura clinică din România acreditată în microchirurgia Mohs, tehnică ce oferă o rată de supraviețuire de 99% în cazul carcinomului cutanat, atunci când este depistat în stadii incipiente.

PROGRAMEAZĂ UN CONTROL

Campanie în parteneriat cu: