Echipa Dr Leventer Centre

Dr. Leventer Mihaela a deschis primul cabinet privat de dermatologie in 1996. De atunci numarul pacientilor consultati si tratati de dr. Mihaela Leventer a crescut exponential. Pacientii multumiti au adus alti pacienti indiferent de locatia in care dr. Mihaela Leventer si echipa au lucrat. La un numar mare de pacienti a fost nevoie de specialisti dermatologi noi. Asa s-a ajuns la echipa actuala care numara 6 medici.

Toti medicii recrutati au lucrat alaturi de dr. Mihaela Leventer o perioada de timp. De exemplu, atat Dr. Ana-Maria Dumitrescu cat si dr. Gabriela Dodan au lucrat ca medici rezidenti in acelasi departament cu dr. Mihaela Leventer. Toti au invatat in cateva luni stilul de lucru, s-au deprins cu aparatele din clínica si cu procedurile specifice practicate. In plus, au fost sponsorizati de Dr Leventer Centre sa participe la diferite congrese si cursuri internationale pentru a se supraspecializa.

Fiecare medic dermatolog din echipa a ales o nisa profesionala in care sa exceleze iar dr. Mihaela Leventer i-a incurajat si ajutat sa se perfectioneze. In acest moment echipa functioneaza ca un tot unitar, acoperind intreaga patologie dermatologica si partea de estetica a pielii. Ne sfatuim unii cu altii, ne ajutam si ne respectam opiniile.

Dermatologia s-a dezvoltat mult in ultimii 20 de ani iar noi am urmat acest trend. La Dr Leventer Centre consultam bolnavi cu problema de piele indiferent de complexitatea afectiunii, efectuam operatii dermatologice dupa criterii de siguranta si urmarim deopotriva vindecarea estetica pentru ca pielea este… la vedere! Avem un departament de chirurgie Mohs si avem deja peste 250 de cazuri complexe operate. Avem o unitate de histopatologie, una de fizioterapie cutanata, un departamant de lasere si aparate terapeutice nonlaser, doua sali de operatie complet utilate si un mic stationar. Tot timpul la curent cu noutatile, lucram cu cea mai performanta tehnologie, achizitionind si in prezent aparatele care si-au dovedit eficienta. Ne facem meseria cu pasiune si placere in favoarea pacientilor nostri! Impreuna formam echipa de dermatologi din Dr Leventer Centre, centrul medical privat dedicat sanatatii si frumusetii pielii.