Dr Roxana Tomescu

Medic specialist dermatolog, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Gr.T Popa” din Iași, promoția 1999. Finalizeză prima sa specializare, Medicina de Familie, în anul 2004 la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. A doua specializare, în dermatologie, o realizează în perioada 2014-2017 în cadrul Spitalului Clinic „Dr. Victor Babeș” din București.

Dr. Roxana Tomescu are 10 ani de experiență profesională, în domenii precum dermatoscopie, dermatologie clinică și dermatologie cosmetică, terapii laser, chirurgie dermatologică. A participat ca Investigator în studii dermatocosmetice și și-a completat pregătirea profesională cu stagii internaționale și cu participarea la cursuri naționale și internaționale.

Dr. Roxana Tomescu este membră în Academia Europeană de Dermatologie și Venerologie, în Societatea Internațională de Dermatoscopie, În Societatea Română de Dermatologie și în Academia Internațională de Dermatologie și Chirurgie Plastică.

“Am convingerea că sănătatea pielii este o reflectare a sănătății în general. De aceea am ales să practic specialitatea de dermatologie. Sunt pasionată de dermatologia clinică, intervențională cât și de estetica dermatologică, încercând să îmbin știința și arta în munca mea de zi cu zi. Cu mult entuziasm, m-am alăturat echipei Dr. Leventer Centre, echipă care promovează excelența și pentru care pacientul reprezintă principala grijă.”