Dr. Anita Barcan

Dr. Anita Barcan

Medic specialist dermatolog

Dermatologie clinică

Dermatovenerologie

Fa o programare

Medic specialist dermatolog. Dr. Anita Barcan este absolventă a Universității de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca. A debutat rezidențiatul în Tîrgu Mureș unde a profesat timp de 1 an, următorii 3 ani i-a petrecut în cadrul Clinicii de Dermatovenerologie Cluj Napoca, având ca finalitate obținerea titlului de medic specialist (promoția 2020).
Din 2021 își desfășor activitatea ca medic specialist în clinica Dr. Leventer Centre perfecționându-se în microchirurgia Mohs.

"În activitatea de rezidențiat am avut contact cu domeniul vast al dermatologiei în adevăratul sens al cuvântului. Desfășurându-mi activitatea într-un centru de pregătire important și fiind interesată de actul medical, am întâlnit o varietate mare de boli ale pielii, de la cele mai răspândite afecțiuni dermatologice până la cele mai rare, dar și cancere de piele.

Una dintre cele mai bune părți a meseriei alese este posibilitatea îmbinării științei cu arta, dar și posibilitatea de a face ceva aplicat pentru binele celuilalt aflat în nevoie. Ca și multe alte profesii respectabile, consider că medicina are o importantă latură vocațională."

Programare online