Dr. Luminița Enache

Dr. Luminița Enache

Medic specialist dermatolog
Dermatologie clinica

Dermatologie clinică

Fa o programare

Medic specialist dermatovenerologie, absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2014. Rezidențiat la Spitalul Clinic Colentina.

Dr. Luminița Enache are 5 ani de experiență profesională și este certificată în Dermatologie medicală, Dermato-oncologie, Dermatoscopie, Chirurgie dermatologică (chiuretare, electroterapie, biopsie, excizie chirurgicală). Este membră a Societății Române de Dermatologie și Membră a Academiei Europene de Dermato-Venerologie.

“Sunt o persoană entuziastă si ambițioasă, cu dorință constantă de autoperfecționare. Am ales să mă specializez în Dermatologie pentru că este o specialitate complexă, cu un mare grad de variație al afecțiunilor. Pot spune că o satisfacție majoră îmi oferă rezolvarea problemelor grave de sănătate. Mă bucur că am șansa să profesez într-o echipa de profesioniști, să pot oferi cele mai bune soluții de tratament pacienților mei, conform protocoalelor internaționale, cu echipamente de ultimă generație, într-un centru de excelență, care acoperă cu mult profesionalism si performanță toate ariile dermatologiei”.

10 Diplome și certificări

Programare online