Proceduri estetice care pot fi efectuate în vacanță

Pacienții care doresc să-și folosească vacanța pentru îmbunătăţiri estetice pot efectua atât proceduri non-invazive cât şi intervenţii estetice. Citește despre proceduri estetice care pot fi efectuate în vacanță și programează-te la Dr. Leventer Center pentru un consult cu un medic specialist care poate să realizeze procedura de care ai nevoie.

 Ce trebuie să știi înainte de o procedură estetică?

Procedurile estetice sunt oferite pentru îmbunătăţirea aspectului pielii, îndepărtarea semnelor de îmbătrânire prematură şi pentru corecţia unor defecte corporale. Discuţia cu medicul estetician va stabili ce zonă urmează a fi tratată şi prin ce metodă. Medicul vă va explica opţiunile de tratament, ce se poate obţine în urma corecţiei şi timpul necesar de recuperare precum şi ritmul controalelor. Tot la consultaţie vor fi indicate investigaţiile preoperatorii. Veţi avea ocazia să vă lămuriţi punând întrebări.

Proceduri estetice non-invazive

Sezonul de vară nu permite orice tip de intervenție estetică, datorită căldurii și soarelui puternic care pot influența perioada de recuperare. Însă, sunt o serie de proceduri estetice, non-invazive sau chirurgicale care pot fi realizate fără repercusiuni pe timp de vară și care necesită o perioadă scurtă de recuperare.

Din domeniul de estetică non-invazivă, recomandăm:

Volumetrie facială

Injectarea de acid hialuronic la nivelul feței, în zona pomeților, a liniilor mandibulare sau a regiunii tâmplelor sau bărbiei, cu scopul restaurării sau creșterii acestora. Volumetria corectează aspectul “căzut” al feţei şi dă un rezultat asemănător “liftingului”, cu o rezistenţă în timp până la 20 luni. Tratamentul este rapid, nedureros şi cu un efect vizibil imediat. Rezultatul este însă dependent de cantitatea de substanţă injectată.

Hidratare cutanată pentru față, gât și decolteu

Injectarea acidului hialuronic în scopul rejuvenării pielii. Tratamentul poate şterge ridurile fine din jurul gurii, obrajilor sau frunţii. Este necesar un tratament pe lună, 1-2 luni succesiv.

Injectarea cu acid hialuronic la nivelul ridurilor de pe față

Se face pentru şanţurile nazogeniene şi menton.

Reconturarea, mărirea sau corectarea asimetriilor buzelor

Se realizează prin injectarea acidului hialuronic cu efecte care durează între 6 și 12 luni.

Reîntinerirea mâinilor

Se face prin prin injectare cu calciu hidroxiapatită, substanță care stimulează producția de colagen şi dă volum mâinilor “descărnate”.  Substanţa este diluată și injectată printr-o tehnică specială, pe dosul mâinilor. Efectul este vizibil imediat.

Reîntinerirea gâtului și decolteului cu calciu hidroxiapatită

Are același efect de eradicare a ridurilor hidratând şi stimulând sinteza de colagen pe termen lung. Efectul durează între 18-24 luni.

Toxina botulinică

Este  utilizată pentru reducerea ridurilor dinamice de încruntare, mirare sau generate de râs. Efectul se instalează în 4-14 zile şi persită 6 luni.

Laserul vascular

Se utilizează pentru reducerea hemangioamelor “cherry” sau pentru alte leziuni vasculare.

Rejuvenarea feţei şi scalpului

Se poate face prin prin tratarea tegumentului cu keratoze actinice (prevenţia apariţiei carcinoamelor cutanate) cu laser fracţionat, medicament trasor şi lumină fotodinamică.

Reducerea celulitei cu unde de şoc

Tratamentul este non-invaziv şi nedureros. Sunt necesare trei şedinţe pe săptămână timp de 2-4 săptămâni.

Reducerea laxităţii cutanate

Se face cu aparatul de radiofrecvenţă (1 şedinţă pe săptămână timp de 6 săptămâni).

Reducerea seboreei feţei

Prin expunerea la lumină fotodinamică roşie şi albastră.

Tratamentul căderii părului cu celule stem

Este necesară o singură ședinţă.

Microneedling

Pentru stimularea creşterii părului, cicatrici, hiperpigmentare.

Amplasarea de fire de suspensie şi de redensificare

Pentru liftarea pielii lăsate la nivelul feţei sau mentonului.

Procedurile chirurgicale estetice

Lipoaspirație cu anestezie tumescentă

Se realizează prin introducerea unei cantități considerabile de soluție anestezică (fluid tumescent) în depozitul de grăsime și aspirarea acesteia cu ajutorul unor canule de lipoaspirație conectate la un aspirator chirurgical. Procedura poate fi făcută dacă acceptaţi purtarea unui corset minim 2 săptămâni.

Blefaroplastie cu laser

Se realizează cu ajutorul laserului CO2 Ultrapulse Encore, corectând aspectul de ochi “căzuți”, prin îndepărtarea excesului de piele și țesut adipos. Vindecarea se obţine în 7 zile.

Otoplastie (corecția urechilor)

Intervenție care reface simetria urechilor, fie micșorând una sau pe ambele, fie apropiindu-le de cap.

Lifting facial SMAS

Se realizează la nivel cutanat, fără nicio tracțiune pe piele, sub anestezie generală. Reface etajul mijlociu şi inferior al feţei şi zona gâtului.

Brahioplastia (corecția pielii în exces la nivelul brațelor)

Apare mai ales în urma pierderii în greutate, tonifiază brațele și le redă proporționalitatea.

Implantul mentonier

Modifică forma și dimensiunea bărbiei, având ca rezultat un profil armonios și o simetrie între nas și bărbie.

Ridicarea sprâncenelor

Se poate realiza prin mai multe modalități: amplasarea de fire de suspensie, operația endoscopică de ridicare a sprâncenelor sau intervenție transconjunctivală, dacă procedura se face în același timp cu o blefaroplastie.

Perioada de vacanță poate fi folosită util pentru că permite perioade mai lungi de recuperare.

Fie că de abia acum ai găsit timp pentru a avea grijă de tine sau ești în România doar pentru o perioadă scurtă și vrei să-ți împrospătezi aspectul, te așteptăm la Dr. Leventer Centre pentru o experiență estetică de neuitat.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online