tratament-transpirație-excesivă

Transpirația abundentă poate reprezenta un motiv de jenă, mai ales acum în anotimpul cald, când temperaturile depășesc pragul de confort. Un tratament pentru transpirație excesivă realizat la Dr. Leventer Centre rezolvă problema medicală și te ajuta să te simți bine pe timpul verii, evitând complicații precum intertrigo.

Hiperhidroza este o afecțiune rară care afectează în jur de 1% din populația globului. Pentru persoanele care prezintă această condiție, poate fi o sursă constantă de anxietate în cazul interacțiunilor sociale.

Stabilirea tratamentului pentru hiperhidroză se face de către un medic dermatolog care va lua în calcul simptomele prezentate de către pacienți, dar și aspecte legate de posibile alte afecțiuni.

Opțiuni de tratament la Dr. Leventer Centre

Dr. Leventer Centre oferă pacienților servicii complete de diagnostic și tratament pentru cazurile de transpirație excesivă. Printre opțiunile pe care pacienții noștri le au la dispoziție se numără:

Injecții cu toxină botulinică

Botoxul este asociat cu tratamentele estetice. Cu toate acestea, toxina botulinică este utilă pentru tratarea transpirației abundente. Astfel, scopul acestor injecții este de a bloca semnalele nervoase care declanșează transpirația, oprind funcționarea glandelor sudoripare din zonele vizate.

Folosirea botoxului duce la o scădere a nivelului transpirației cu 82-87%. Rezultatele încep să fie vizibile începând cu 2-4 zile după realizarea tratamentului. Efectele complete ale injecțiilor sunt observabile, de obicei, după două săptămâni și pot fi resimțite timp de mai multe luni. Injecțiile cu botox oferă rezultate de durată pentru pacienții cu hiperhidroză, ducând la o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.

În timpul procedurii, un ac fin este folosit pentru a administra toxina botulinică sub piele, în apropierea glandelor sudoripare. Injecțiile trebuie realizate la o distanță de 1-2 centimetri pentru a asigura o acoperire optimă a zonelor afectate de transpirația în exces. Pentru a preveni orice disconfort, specialiștii vor folosi anestezie locală sau gheață.

Chirurgia glandelor sudoripale

Scopul acestei intervenții este de a îndepărta sau de a deteriora glandele sudoripare astfel încât acestea să nu mai producă transpirație în zonele vizate. Glandele sudoripare se află sub piele, deasupra stratului adipos și pot fi accesate cu ușurință de către chirurgi.

În general, intervenția chirurgicală asupra glandelor sudoripare este folosită la nivelul axilelor, la subraț. În această zonă, glandele sunt aproape de suprafața pielii și pot fi îndepărtate cu ușurință.

Intervenția este realizată sub anestezie locală și oferă rezultate permanente bune, fără să existe riscul unor complicații  majore. 

Echipa Dr. Leventer Centre are o experiență de peste zece ani în ceea ce privește diagnosticarea și tratamentul transpirației excesive. Primul pas pentru rezolvarea acestei probleme este reprezentat de programarea unui consult dermatologic pentru a stabili cauzele și opțiunile disponibile. Solicită un consult la Dr. Leventer Centre.

Înscrie-te la newsletterul Dr. Leventer Centre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi cele mai noi informații, servicii și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Cere o programare in Centrul Dr. Leventer Victoriei sau Baneasa

0374 415 744
Programare online